川崎アゼリア 鹿児島物産展! | にんにくブログ

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鹿児島の雄大な自然の中で農業しています薩摩の薫農園です。鹿児島のとっても体にいい元気にんにくブログです。

おはようございます。鹿児島で農業している薩摩の薫農園の鹿児島にんにくブログです。【我が家の元気の素】薫のにんにくグッズを通信販売やマルシェ、店頭販売にて皆様にお届けしています。


1月28.29.30日

川崎アゼリア 鹿児島物産展

薫のにんにく店頭販売日!

▲鹿児島物産展


▲かごしま茶 

日置市のお茶屋さんが百円でおもてなし。

あったかいお茶とお漬物、お菓子がなんと100円で楽しめます!!


川崎アゼリア鹿児島物産展は、6か月に一回開催されているイベントで薫のにんにくも今年で6年目ずっと参加させて頂いています。

92歳になる薫のにんにく愛用者のお客様が、今回も店頭に来て下さいました。

色々、今後の進展等話してると92年生きてきて、今私に言いたい事を即興で書いて下さいました。

▲92歳のお客様より、

私はあんたと出会って、にんにくで元気をもらってる

あんたは私から知恵をもらってる

誰と会うかがとても重要。

どうか、あんたの人生いい人と出会いますようにと!!!


色々な所で販売していて、色々な方々に出会って、にんにく事業、人生感について沢山勉強させて頂いてます。

大雨が降ったり、雪が降ったり、猛暑だったり、進む道沢山の困難にぶち当たりまくってるけど、出来る事を全力でやり続けようと思います!!!


▲川崎アゼリア鹿児島

鹿児島の美味しい物沢山販売してます!

皆様のお越しお待ちしてます!

(30日は18時までです。)


鹿児島 先日の雪。

▲2月24日

いっきに冷え込み、積雪しました。


▲一夜明けて

南国のイメージのある鹿児島ですが、冬場は氷点下を下回る日もあり積雪します。



▲2月27日薫のにんにく畑の様子


▲すっかり雪も溶け、すくすく成長してます!

この寒暖差がにんにくの旨み、栄養価をギュと高めます。


にんにくは植え付けてから収穫まで8か月間ほどかかる農産物です。

今年のにんにく収穫まで後約3か月!

いよいよ後半戦です!!


▲寒さ本番の今の季節

薫のにんにくでスタミナつけて、誰よりも元気で参りましょ〜!!!


美味しい薫のにんにくはこちらから↓ 

薫のにんにくWeb site


【店頭販売のお知らせ】    
2月2日北野エース東武池袋店 
2月3日伊勢丹浦和店
2月9日銀座三越 
2月10.11日羽田産直館 羽田空港第一ターミナル
2月12日伊勢丹新宿本店
2月21日〜26日阪急うめだ本店 九州展 
2月22日〜25日ニューヨークブルックリンサンライズマート
2月26日マンハッタン日本食品トレードショー
2月22日ロサンゼルスTokyo central 九州フェア

Good morning. This is the Kagoshima garlic blog of Kaori's farm in Satsuma, a farmer in Kagoshima. We are providing garlic goods from Kaori, the source of energy for our family, through mail order, marche, and in-store sales.

January 28.29.30
Kagoshima Product Exhibition at Kawasaki Azalea
Kaoru's garlic will be on sale at the store!

Kagoshima Product Exhibition


Kagoshima Tea
Hiyoki City's tea shop offers hospitality for 100 yen.
Enjoy warm tea, pickles and sweets for only 100 yen!

The Kawasaki Azalea Kagoshima Product Fair is an event held once every six months, and this is the sixth year that Kaoru's garlic has participated in this event.
One of our 92-year-old customers, who is a regular user of Kaoru's garlic, came to our store this time as well.
When we were talking about various topics such as future developments, he wrote what he wanted to say to me now after having lived for 92 years.

From a 92 year old customer,
I have met you, and garlic gives me energy.
You get wisdom from me.
Who you meet is very important.
Please pray that you will meet good people in your life!

I have learned a lot about the garlic business and life from the many people I have met in the many places I sell it.
We have had heavy rain, snow, heat wave, and many difficulties on our way, but we will continue to do our best to do what we can!

We are looking forward to seeing you!
(Open until 6:00 p.m. on the 30th)

Kagoshima The snow the other day.

February 24th
It suddenly got cold and snowed.


After one night
Kagoshima has the image of a tropical country, but in winter, it snows on days when the temperature drops below freezing.



The garlic field in Kaori on February 27.


The snow has melted and the garlic is growing well!
This difference in temperature between cold and hot enhances the flavor and nutritional value of garlic.

Garlic is an agricultural product that takes about 8 months from planting to harvest.
This year's garlic harvest is only about 3 months away!
It is finally time for the second half of the season!


This is the season of cold weather!
Let's get stamina with Kaori's garlic and be more energetic than anyone else!

Click here for delicious Kaori's garlic
https://kaorinokuroninniku.jp

Notice of in-store sales
February 2: Kitano Ace Tobu Ikebukuro store
February 3rd at Isetan Urawa
February 9 at Ginza Mitsukoshi
February 10.11 Haneda Sanchokan, Haneda Airport Terminal 1
Feb. 12 Isetan Shinjuku main store
February 21-26 Hankyu Umeda main store, Kyushu Exhibition
Feb. 22-25 Sunrise Mart, Brooklyn, New York
February 26 Manhattan Japan Food Trade Show
February 22, Los Angeles Tokyo central Kyushu Fair