【干しそばの旅】乱切り二八 | Unlocking English Confidence.

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読む人のことを無視して英語学習のために書いてます。
土曜日は路麺の日も忘れないで下さい。

昨日は路麺の日なのに路麺活動が出来ませんでした。
でも干しそばの旅は続いています。
 
ダッテソバガスキダカラーラブ
 
乱切り二八を買いました。奈良屋が作っているので以前にもご紹介した池森さんプロデュースの奥会津池森そば二八の裁ちそばと中身は同じだと思います。乱切りで幅の異なる蕎麦が入っていて食感が良いのが特徴です。
Good day.
I didn't do Romen activity despite Romen Day yesterday because I am in Osaka and prioritize spending with my family and pets.
I am still on the journey of dried soba noodles. I bought Rangiri Nihachi made by Naraya, soba noodle factory in Fukushima prefecture.
 
I love soba noodles, by the way.
 
I am sure that this is the same dried soba noodle product that I introduced before, Ikemori produced one. The dried soba noodles have flat shape and 3 different width soba noodles. That characteristic makes texture better.

 
冷し蕎麦の季節到来!
おろしぶっかけそばにしました。蕎麦の質に関係なく美味しいですよね。おろしぶっかけそば大好きです。
Cold soba noodle season has come.
I cooked cold soba noodles with grated Japanese radish, sliced green onions and fried small flour balls topping. This soba dish was perfect regardless the quality of soba noodles. Of course, the quality of the dried soba noodles was very good actually.

今日も頑張りましょう!
Thank you for reading. Have a nice weekend!