今日は日本橋でお仕事でした。三越百貨店は歴史の重みを感じる堂々とした感じですね。今でも暖簾が入り口にあるんですよ。
まあ、時代遅れというか、そんなものにこだわってたら今に潰れるんじゃないかとも思いますけどね。
Hi there, how are you?
I was working at Nihonbashi today.
MITSUKOSHI department store looks stately. There are a Noren at entrance even now. I think it looks old fashioned and they can't accept the changing environment.
日本橋の通りを歩いていたら目に飛び込んできたこの看板、「イカセンター」。この看板のせいでげそ天そばが食べたくてしょうがなくなってしまいました。どうしてくれんのよ!
When I was walking a street, I found a signboard "Squid Center". I became eager to eat a Gesoten soba noodle due to this signboard.
げそ天そばが食べたくて仕方がないので「はなまるうどん」でげそ天うどんを食べました。あかん、僕が食べたかったの、これちゃう...
So I ate a udon noodle with Gesoten at Hanamaru Udon. But it didn't what I want to eat. By the way, the skill of frying tenpura was awesome. This gesoten made bigger than actual geso(squid tentacles).
結論。げそ天そばが食べたくてげそ天うどんを食べるとがっかりします。おしまい。
Thank you for reading.