秋葉原 蕎麦冷麦 嵯峨谷 | Unlocking English Confidence.

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読む人のことを無視して英語学習のために書いてます。
土曜日は路麺の日も忘れないで下さい。

新御徒町まで立ち食いそばアヅマにゲソ天そばを食べに行ったのに、ちょうど着いた12時半に閉まってしまって意気消沈。

完全に口はゲソ天そばの口になっているので別の蕎麦屋を探します。ほど近い秋葉原まで移動してブラブラしてたら一軒の蕎麦屋が目に留まります、「嵯峨谷」。

I was depressed because the Azuma that is a standing Japanese soba restaurant has closed, even though I eager to eat a Gesoten soba.

Therefore, I had to find other Japanese soba restaurant. I walked around Akihabara near Okachimachi. I found a Japanese soba restaurant, Sagatani.

 

 

お店の前の看板を見ると...何と十割蕎麦!しかもそばを食べるならプレミアムモルツのジョッキが150円で飲める!?

I got imformations from advertisement board. This Japanese soba noodle is made by only soba flour called Towari-soba. Moreover, I can drink a pint of Premium Malts Beer for 150 JPY, if I ordered something to eat. I decided to enter this restaurant soon.

 

 

真昼間ですがもちろんビールをいただきます!(笑) だって150円ですよ!飲まなきゃ損です(笑)

Of course, I drank a beer in spite of daytime. I have to drink it because of cheap.

 

 

麺はちょっと太め。 わかめも入れ放題です。温かいそばなので、それほどそばの香りは元々感じないので十割そばかどうかはあまり分かりません(笑) 美味しいんですけど、口が完全にアズマのゲソ天そば基準になっているので満足度は低め(笑) あ、ビールは美味しかったです。

I ordered a Kakiage soba.

Soba noodle was thicker than others. It tastes good. But, but, I wasn't fully satisfied with this soba noodle because I wanted to eat a Gesoten soba of Azuma.

 

Thank you for reading.