この投稿をInstagramで見る

‪馬喰町の『韓国屋台 豚大門市場』の激辛!キムチ冷麺をオーダー🤤冷麺の旨味あるスープにビビン麺のタレみたいな味付けでさらに韓国の激辛調味料カプサイシンや青唐辛子で辛くしている☺️細麺がススム程バランスがいいね👍‬前にリールにUPしたチーズフォンデュ サムギョプサルや個性的な完熟トマトとパクチーチヂミもツボでした☺️ #豚大門市場 #韓国料理 #馬喰町 #馬喰横山 #馬喰町グルメ #激辛 #旨辛 #キムチ #冷麺 #チヂミ #パクチー #spicy #kimchi #noodles #サムギョプサル #豚肉 #チーズ #チーズフォンデュ #リール #チーズプロフェッショナル #tundamenshichang #pork #cheese #koreanfood #삼겹살 #coriander #냉면 #김치 #茹で卵や果物入ってない系冷麺 #その方が好き派 ……………………………………………………………………………… The next food at "Tondemunshijan" in Bakurocho was extra spicy Naengmyeon (korean cold noodle). The flavorful soup of cold noodles is seasoned like the sauce of bibin noodle, and it was spicy with Korean spice seasoning capsaicin and green chili. Thin noodles were as balanced as them.‬ Tomato and coriander Korean pancake (buchimgae) were also taisty.

金成姫 (Sunghee Kim)(@sunghee.kim.1612)がシェアした投稿 -