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近所のテイクアウトグルメ情報☺️(激辛が苦手な方も食べられるものをご紹介🤩) 白金で和食とフレンチを一つのコースで味わえる『TA QUE A LA BOUNET (タカラブネ)』が、しばらくの間、 あんバターサンド&チャイ専門店に。 「あんバターサンド」(540円)は、雫石の餅米粉を使った生地に粒々のえごまの実がのったパンに、北海道の無塩バターと自家製餡をはさんだもの。まずは、外皮はカリッと中はもっちりしたパンに滑らかなバターとねっとりした餡の食感に感動‼️香ばしいパンに濃厚なバター、そして醤油でコクを出して甘さ控えめな餡の塩梅良く、風味豊か‼️ ネーミングからイメージしていた背徳感は、食べて満足感に一変🤤 「チャイ」(300円)は、アッサムにシナモン、カルダモン、クローブ、胡椒、ガランガルなどの香辛料を加え、スパイシーな香りが鼻に抜けて癒されます。作る手間や原価を想像して、ありがたみが増しました🙇‍♀️ 朝6時から14時まで販売。(数量限定) 水曜定休 #寳船 #タカラブネ #taquealabounet #白金 #白金グルメ #白金高輪 #白金台 #白金テイクアウト #あんバター #あんバターサンド #あんこ #餡子 #バター #パン #テイクアウト #お持ち帰り #背徳感 #チャイ #shirokane #anko #butter #bread #ankobuttersandwich #takeaway #togo #takeout #spicy #chai ……………………………………………………………………………… Take-away gourmet information in the neighborhood. (this's not extraspicy food.) For a while, "TA QUE A LA BOUNET" where you can enjoy Japanese food and French in Shirokane is open for An butter sandwich & chai specialty store. "An butter sandwich" (540 yen) consists of bread made from rice cake flour made from Shizukuishi, which has Perilla seeds, and unsalted butter from Hokkaido and home-made Anko. First of all, the crust is crispy and the inside is soft, smooth butter and the moisturizing texture of the Anko impresses! Savory bread, rich butter, and soy sauce to make it rich and lightly sweet Anko. ️ The sense of guilty that I imagined from naming changed to satisfaction after eating. "Chai" (300 yen) has spices such as cinnamon, cardamom, cloves, pepper, and galangal added to Assam, and the spicy scent goes through my nose and is healed. I was grateful for the effort and cost involved in making it. Sold from 6am to 4pm. (Limited quantity) Eat in / Take away available Wednesday regular holiday

金成姫 (Sunghee Kim)(@sunghee.kim.1612)がシェアした投稿 -