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今月3日にオープンしたばかりの『麻婆豆腐TOKYO 神田本店』へ。 まずは、「よだれ鶏 豆ばん辣油仕立て」をアテに紹興酒で乾杯😊レタスが敷かれているから、ベジファーストとしても良い前菜でした❗️ そして看板商品の麻婆豆腐は、4種類(0辛のうま塩麻婆豆腐・酸辣麻婆豆腐・チーズカレー麻婆豆腐・東京麻婆豆腐)‼️ まずは、小辛の「チーズカレー麻婆豆腐」を注文。クミン、ガラムマサラ、漢源花椒など の香辛料によって風味豊かで、チーズの深みまで楽しめました☺️ 「東京麻婆豆腐」は、辛さが4段階あり、夜限定の激辛最強の炎魔にしました。四川料理で使う激辛唐辛子の満点星辣椒入りで、唐辛子の絨毯に豆腐や挽肉が隠れんぼ😚ただ辛いだけでなくコクのある自家製豆板醤がバランス良く混ざってました👍 口が痺れた後、なめらかな白ごまの濃厚杏仁豆腐が格別❣️ #麻婆豆腐tokyo #神田 #神田グルメ #淡路町 #淡路町グルメ #激辛 #旨辛 #チーズ #マー活 #よだれ鶏 #中華料理 #紹興酒 #新店 #新店舗 #新店舗オープン #ニューオープン # #麻婆豆腐しか信じない  #mapotofu #mabotofu #mabotofutokyo #extraspicy #spicy #cheese #tokyo #tokyorestaurant #tokyogourmet #japan #newopen ……………………………………………………………………………… Went to “Mapotofu Tokyo”, where opened on the 3rd of this month. First of all, I ordered “chicken in very spice sauce” pairing with Shaoxing .it was a good appetizer as eating veggie first because topping lettuce. There are 4 kinds of signboard tofu.️ First, order“Cheese Curry Mapotofu”. Cumin, garam masala, szechuan pepper, etc.This dish was rich in flavor with the spices and mild by cheese. “Tokyo Mapo Tofu” has four levels of spiciness. I ate most spicy one. It contains a spicy hot chili pepper used in Sichuan cuisine, and the tofu and minced meat are hidden in many chilis. After I felt irritation, almond jelly was smooth exceptionally.

金成姫 (Sunghee Kim)(@sunghee.kim.1612)がシェアした投稿 -