この投稿をInstagramで見る

先日は、フォーリンデブはっしーさんの「100日焼肉生活 達成会@赤身 にくがとう」に参加😃 おまかせコースで、こちらの上質な赤身肉の焼肉だけでなく、ロッシーニ焼売や土手焼き風たまごにくサンド等、なかなか自分では思いつかない創作料理、さらに辛いホルモンまでいただけて、にくがとうございました☺️ 100日続けて食べられるものを考えた時、焼肉は大がかりで胃袋的にも想像したら、大変ですよね😅 はっしーさん、100日間お疲れ様でした&おめでとうござい ます㊗️ #にくがとう #赤身肉にくがとう #焼肉 #旨辛 #人形町 #人形町グルメ #フォーリンデブはっしー さん #fallindebu #yakiniku #tokyo #japan #foodie #gourmet #tokyoyakiniku ……………………………………………………………………………… The other day, I participated in the “100-day Yakiniku eating Life Achievement party @ NIKUGATOU” by Fallindebu Hasshi-shan. The special course not only this high-quality grilled meat, but also Rossini grilled steamed meat dumpling and egg and beef sinew stewed sandwich, creative dishes that I can hardly imagine, and even the spicy hormone and so on☺️ I can’t eat yakiniku such everyday. Anyway Congratulations!

金成姫 (Sunghee Kim)さん(@sunghee.kim.1612)がシェアした投稿 -