Okinawan Cuisine - 沖縄料理 | 上原彩子オフィシャルブログ『ゆんたく日記』 Powered by アメブロ

Okinawan Cuisine - 沖縄料理

 

Do you know what this is⁇
これ何だか分かりますか⁇

 


This is an Okinawan local food, handmade squid ink soup.
It helps regulate the intestinal environment,
it is effective to eat after giving birth and also
there is anticancer effect.
There are many other things good things to your body.
沖縄郷土料理の手作りイカ墨汁です。
腸内環境も整えてくれますし
出産後に食べるのも効果的
抗がん作用もありますし
他にも沢山、身体に良い事づくしです。
 
It has rich taste and delicious,
when we eat it together, our lips and teeth go black
and it's even more fun ♪
味もコクがあり美味しいですし
皆んなで食べると唇や歯など
全部真っ黒になるので、なお楽しい♪

When you come to Okinawa,
please try it!
皆さんも沖縄に来た際は
ご賞味あれ!