@マルティンベラサテギ
自然の緑を借景に、シンプルで洗練されたナチュラルな雰囲気の居心地の良いお店
遊び心のあるバター
1995 Mille-feuille of smoked eel,foie-gras,spring onions and green apple
2014 Red shrimp royale and dill with venta del baron oil
2016 caviar and turnip with pork shank broth cubes and lemon
2015 Lightly marinated warm oyster with iced cucumber slush and K5,and spicy apple
2016 Beetroot juice and diced raw horseradish in salad,taramasalata steeped in citrus juice
hamon ibelico
2001 Vegetable hearts salad with seafood,cream of lettuce and iodized juice
2016 Green and black olives with beef,caper and mustard
2015 The truffle with fermented wild mushrooms and collard greens with alma de jarez oil
2011 Gorrotxategi egg resting on a liquid herb salad and dewlap carpaccio
2016 young pigeon,charcoal roasted at a low temperature with potato and truffle bites and forgotten vegetables
2016 chocolate rock on salted quinoa,rum slush and hazelnut ice cream
尋常じゃないお皿の数に思わず悲鳴…でも、どれも心をとらえるような料理で、おなか破裂寸前まで食べ続けました。(笑)新しさに感動したメニューは、実はもう10年以上前に作ったものであったり。どうかすると、コンテンポラリーをやりすぎてしまっているレストランも多いなか、ここはそのバランスが良くて、印象に残っています。