@マルティンベラサテギ | 美味しい毎日 豊田麻子オフィシャルブログpowered by Ameba

@マルティンベラサテギ

スペイン人シェフでもっとも多くの星を保有するマルティンベラサテギシェフ。
 
{92D5D04E-2585-4CDE-BEEC-47BA821FC094}

 

自然の緑を借景に、シンプルで洗練されたナチュラルな雰囲気の居心地の良いお店

{03508070-B0CB-44F6-A77C-423477BA7FD1}

 

 

遊び心のあるバター

{3D956F9B-1860-4119-BE6E-3460B1ECAEB5}

 

 

1995 Mille-feuille of smoked eel,foie-gras,spring onions and green apple

{E65C360C-1DF4-4520-9784-5E466FFDDCA4}

 

 

2014 Red shrimp royale and dill with venta del baron oil

{2D0857F7-8258-4769-A951-8F8AE970503B}

 

 

2016 caviar and turnip with pork shank broth cubes and lemon

{2FC5068F-04AC-4129-A2AA-04348E318E17}

 

 

2015 Lightly marinated warm oyster with iced cucumber slush and K5,and spicy apple

{7B8AC46E-63DA-4771-BB68-C016065CF6C7}

 

 

2016 Beetroot juice and diced raw horseradish in salad,taramasalata steeped in citrus juice

{83C20835-2692-4E49-A8C6-2DC63A58BDED}

 

 

hamon ibelico

{B7ED7C81-982C-4665-B2C4-5DEAD9944335}

 

{ABBA2ADE-CDA6-48C1-9B34-AC9463289ED8}

 

 

2001 Vegetable hearts salad with seafood,cream of lettuce and iodized juice

{FF2E54D9-8864-4E51-8E20-6E37D2774E73}

 

 

2016 Green and black olives with beef,caper and mustard

{B3450F51-DD74-42B4-872C-EDC1CDC8A9E6}

 

 

2015 The truffle with fermented wild mushrooms and collard greens with alma de jarez oil

{BE355929-BB62-494E-B0BD-9D6C2E330F17}

 

 

2011 Gorrotxategi egg resting on a liquid herb salad and dewlap carpaccio

 

{C34ECE8F-ACFF-4C65-9114-F89B0AB77493}

 

 

2016 young pigeon,charcoal roasted at a low temperature with potato and truffle bites and forgotten vegetables

{12423AF8-6144-4371-87F1-DA61544D6381}

 

 

2016 Lemon with basil juice,green bean and almond

 

{33ACB085-60C7-49B7-9601-278E49B9BEC1}

 

2016 chocolate rock on salted quinoa,rum slush and hazelnut ice cream

{363D15DF-6EB8-4DDF-8504-F77C90AF4067}

尋常じゃないお皿の数に思わず悲鳴…でも、どれも心をとらえるような料理で、おなか破裂寸前まで食べ続けました。(笑)新しさに感動したメニューは、実はもう10年以上前に作ったものであったり。どうかすると、コンテンポラリーをやりすぎてしまっているレストランも多いなか、ここはそのバランスが良くて、印象に残っています。
それにしてもスペインの人たち、ほんとによく食べる…!!!