Here is tonight menu!
galantine of chicken “daisendori” from tottori
鳥取県産大山鶏のガランティーヌ
raw sweet shrimp from hokkaido with asparagus,bottarga
北海道産甘エビとアスパラガス、カラスミで
terrine of pork “chiyogenton” from nagano =
長野県産千代幻豚のテリーヌ
white shrimp from toyama with dryed tomate,orechiette
富山県産白海老とドライトマト、オレキエッテで
pan fried chicken grunt from yamaguchi with bouillabaisse style
山口県産iいさきのポワレ 特製ブイヤベース
or
pan fried chicken grunt from yamaguchi with black olive sauce
山口県産iいさきのポワレ 黒オリーヴのソース
oumi beef from shiga wieh white asparagus
滋賀県産近江牛のシンタマ肉とホワイトアスパラガス
or
lumb loin from australia with turnip
オーストラリア産仔羊背肉と蕪のグリエ
or
duck breast from france with broad beans
フランス産鴨胸肉と空豆
or
stewed pork “chiyogenton” from nagano with petite onions
special terrine of chocolate
特製テリーヌ・ド・ショコラ
or
crème brûlée with caramel ice cream
クレームブリュレとキャラメルアイス
coffee コーヒー
chef Takayuki Tsuruoka
dinner 8,640yen (without tax 8,000yen )
Fish or meat 7668yen (without tax 7100 yen)
Three dish starter fish or pasta and main
6696yen (with out tax 6200yen )
wine tasting set 8kinds 8640yen (without tax 8000 yen)
service charge 10% visa amex master available
plate tokyo address: 1-11-6 nishiazabu minato-ku tokyo
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