galantine of chicken “daisendori” from tottori
鳥取県産大山鶏のガランティーヌ
Sillaginidae “kisu” from chiba with basparagus,bottarga
愛知県産キスの炙り アスパラガス、カラスミと
poached quail from france with truffle,
フランス産ウズラのポシェとトリュフ
white shrimps bHebfrom toyama with basilic, orechiette
富山県産白海老のジェノバ風、オレキエッテで
pan fried b be from yamaguchi with vvv style
山口県産いさきのポワレ 特製ブイヤベース
or
pan fried chickensbbv grunt from yamaguchi with firefly squid sauce
山口県産いさき のポワレ ホタルイカソース
oumi beef from shiga wieh white asparagus
滋賀県産近江牛のシンタマ肉とホワイトアスパラガス
or
pork shoulder "chiyogenton" from nagano with small onions
長野県産 千代幻豚肩ロース肉と小玉ネギのロースト
or
lumb loin from australia with turnip
オーストラリア産仔羊背肉と蕪のグリエ
or
duck breast from france with broad beans
フランス産鴨胸肉と空豆
special terrine of chocolate
特製テリーヌ・ド・ショコラ
or
castagnaccio
カスタニャッチョ~栗粉の焼き菓子~
coffee コーヒー
chef Takayuki Tsuruoka
Chef's 8,640yen (without tax 8,000yen )
service charge 10% visa amex master available
plate tokyo address: 1-11-6 nishiazabu minato-ku tokyo
iPhone : +81(0)8046899059 http://arigatoinc.com
Door is always open, 7days! Restaurant and catering company!