chef's degustation menu | plate tokyo tel +818046899058

plate tokyo tel +818046899058

Casual but very tasty THE best wine restaurant
in central Tokyo.
Lunch ask! cause we are out for catering!
Restaurant 18:00-22:00
Wine bar ask!

galantine of chicken “daisendori” from tottori
鳥取県産大山鶏のガランティーヌ

Sillaginidae “kisu” from chiba with basparagus,bottarga

愛知県産キスの炙り アスパラガス、カラスミと
{FF1D2282-5E1B-4168-8979-59D12C7057EF:01}




poached quail from france with truffle,
フランス産ウズラのポシェとトリュフ
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white shrimps bHebfrom toyama with basilic, orechiette
富山県産白海老のジェノバ風、オレキエッテで

{1F6CE2E0-A986-4FF1-AB0F-641287247CF6:01}




pan fried b  be from yamaguchi with vvv style

山口県産いさきのポワレ 特製ブイヤベース

or

pan fried chickensbbv grunt from yamaguchi with firefly squid sauce

山口県産いさき のポワレ ホタルイカソース



oumi beef from shiga wieh white asparagus
滋賀県産近江牛のシンタマ肉とホワイトアスパラガス

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or

pork shoulder "chiyogenton" from nagano with small onions

長野県産 千代幻豚肩ロース肉と小玉ネギのロースト
or
lumb loin from australia with turnip
オーストラリア産仔羊背肉と蕪のグリエ
or
duck breast from france with broad beans
フランス産鴨胸肉と空豆


special terrine of chocolate
特製テリーヌ・ド・ショコラ
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or
castagnaccio 
カスタニャッチョ~栗粉の焼き菓子~

coffee  コーヒー


chef Takayuki Tsuruoka 

Chef's 8,640yen (without tax 8,000yen ) 

 service charge 10%  visa amex master available

plate tokyo address: 1-11-6 nishiazabu minato-ku tokyo

iPhone  : +81(0)8046899059 http://arigatoinc.com

Door is always open, 7days!  Restaurant and catering company!