Olive Tree Cafe!
This is what I talked about on
my radio show the last Saturday:
the restaurant that's been loved by
many local people for over 17 years...
the Olive Tree Cafe!
Olive Tree Cafe serves authentic Greek and Turkish food
and actually, I think they may be the only
ones to do so on the entire island.
![Angela Maki's official blog Powered by Ameba](https://stat.ameba.jp/user_images/20110310/11/angelamaki/77/f4/j/t02200295_0448060011101852222.jpg?caw=800)
先週のFM Yokohama “We Love 湘南" では
ハワイのローカルの人々に17年間愛されている
ギリシャとトルコ料理のお店、Olive Tree Cafeを
紹介致しました!きっとギリシャとトルコ料理が
食べれるお店は島中でここだけではないでしょうか。
この日はちょっと肌寒かったので、私の大好きな
Egg Lemon Soupをオーダーしました。
クリーミーなスープのベースに
レモンのさっぱり味がパーフェクト。
Dillという香草もはいっているので
ちょっと酸っぱい味がスープの味を引き締めて
くれて、とっても体暖まる美味しいスープ。
このお店で最も人気があるのは、souvlaki!![ナイフとフォーク](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/075.gif)
羊肉、チキン、魚と選べます。
私は毎日新鮮なお魚を使っているという事で
お魚にしました。とってもジューシーで
柔らかいお魚にかかっているソースは
ヨーグルトとキュウリのソース。
Ranchドレッシングのようだけれども、
もっとさっぱりとしていてお魚との相性もぴったり![ビックリマーク](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/039.gif)
![Angela Maki's official blog Powered by Ameba](https://stat.ameba.jp/user_images/20110310/09/angelamaki/70/8a/j/t01600214_0160021411101668590.jpg?caw=800)
I really like their Egg-Lemon Soup.![音譜](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/038.gif)
It's refreshing and creamy at the same time,
perfect for this recent slew of rainy weather
we've been having.![雨](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/021.gif)
Hands down the most popular dish
on the menu here is their souvlaki.
You can choose between chicken, lamb
and fresh fish.
Here, I have the fish, which was
really moist and yummy!![にひひ](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/193.gif)
The sauce they put inside is light and
is made out of yogurt, cucumber and herbs.
I know it may sound weird to mix yogurt
in with a lunch or dinner meal (especially with fish!),
but it actually works out really well.
It's like ranch dressing, but more refreshing.
![Angela Maki's official blog Powered by Ameba](https://stat.ameba.jp/user_images/20110310/09/angelamaki/cc/78/j/t02200295_0800107111101668592.jpg?caw=800)
For dessert, you have to try the baklava!
It's the best!![キスマーク](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/174.gif)
It's not too sweet and the outside is
really crispy and the inside is all chewy
and moist with honey, nuts and cinnamon.
Mostly everything here is homemade and
only the highest quality ingredients are used.
That's probably why everything
tastes so good here.![音譜](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/038.gif)
Oh, the restaurant is also BYOB so bring
your favorite drink (or wine),
some good company and
partake in a delightful dinner!![ラブラブ](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/035.gif)
![Angela Maki's official blog Powered by Ameba](https://stat.ameba.jp/user_images/20110310/09/angelamaki/42/d7/j/t02200164_0800059811101668591.jpg?caw=800)
デザートにはbaklavaをお忘れずに。![べーっだ!](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/188.gif)
ナッツを蜂蜜とシナモンで味を付けて
パイに入れて焼く!という物。
パイ生地がサクサクとしていて
中は、しっとり甘くて。。![ドキドキ](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/031.gif)
んん~~やっぱり食事の後には甘いものですね。![ラブラブ!](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/186.gif)
お店のほとんどの物がホームメイド。
材料も質にこだわっているからこそ
おいしい料理が作れるんですね。
こちらのお店はBYOB. 自分でお酒を持ち込める
お店なので好きなお酒と仲の良いお友達と一緒に
行ってみて下さい。
きっと楽しい夜になるでしょう~![音譜](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/038.gif)
my radio show the last Saturday:
the restaurant that's been loved by
many local people for over 17 years...
the Olive Tree Cafe!
Olive Tree Cafe serves authentic Greek and Turkish food
and actually, I think they may be the only
ones to do so on the entire island.
![Angela Maki's official blog Powered by Ameba](https://stat.ameba.jp/user_images/20110310/11/angelamaki/77/f4/j/t02200295_0448060011101852222.jpg?caw=800)
先週のFM Yokohama “We Love 湘南" では
ハワイのローカルの人々に17年間愛されている
ギリシャとトルコ料理のお店、Olive Tree Cafeを
紹介致しました!きっとギリシャとトルコ料理が
食べれるお店は島中でここだけではないでしょうか。
この日はちょっと肌寒かったので、私の大好きな
Egg Lemon Soupをオーダーしました。
クリーミーなスープのベースに
レモンのさっぱり味がパーフェクト。
Dillという香草もはいっているので
ちょっと酸っぱい味がスープの味を引き締めて
くれて、とっても体暖まる美味しいスープ。
このお店で最も人気があるのは、souvlaki!
![ナイフとフォーク](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/075.gif)
羊肉、チキン、魚と選べます。
私は毎日新鮮なお魚を使っているという事で
お魚にしました。とってもジューシーで
柔らかいお魚にかかっているソースは
ヨーグルトとキュウリのソース。
Ranchドレッシングのようだけれども、
もっとさっぱりとしていてお魚との相性もぴったり
![ビックリマーク](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/039.gif)
![Angela Maki's official blog Powered by Ameba](https://stat.ameba.jp/user_images/20110310/09/angelamaki/70/8a/j/t01600214_0160021411101668590.jpg?caw=800)
I really like their Egg-Lemon Soup.
![音譜](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/038.gif)
It's refreshing and creamy at the same time,
perfect for this recent slew of rainy weather
we've been having.
![雨](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/021.gif)
Hands down the most popular dish
on the menu here is their souvlaki.
You can choose between chicken, lamb
and fresh fish.
Here, I have the fish, which was
really moist and yummy!
![にひひ](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/193.gif)
The sauce they put inside is light and
is made out of yogurt, cucumber and herbs.
I know it may sound weird to mix yogurt
in with a lunch or dinner meal (especially with fish!),
but it actually works out really well.
It's like ranch dressing, but more refreshing.
![Angela Maki's official blog Powered by Ameba](https://stat.ameba.jp/user_images/20110310/09/angelamaki/cc/78/j/t02200295_0800107111101668592.jpg?caw=800)
For dessert, you have to try the baklava!
It's the best!
![キスマーク](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/174.gif)
It's not too sweet and the outside is
really crispy and the inside is all chewy
and moist with honey, nuts and cinnamon.
Mostly everything here is homemade and
only the highest quality ingredients are used.
That's probably why everything
tastes so good here.
![音譜](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/038.gif)
Oh, the restaurant is also BYOB so bring
your favorite drink (or wine),
some good company and
partake in a delightful dinner!
![ラブラブ](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/035.gif)
![Angela Maki's official blog Powered by Ameba](https://stat.ameba.jp/user_images/20110310/09/angelamaki/42/d7/j/t02200164_0800059811101668591.jpg?caw=800)
デザートにはbaklavaをお忘れずに。
![べーっだ!](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/188.gif)
ナッツを蜂蜜とシナモンで味を付けて
パイに入れて焼く!という物。
パイ生地がサクサクとしていて
中は、しっとり甘くて。。
![ドキドキ](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/031.gif)
んん~~やっぱり食事の後には甘いものですね。
![ラブラブ!](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/186.gif)
お店のほとんどの物がホームメイド。
材料も質にこだわっているからこそ
おいしい料理が作れるんですね。
こちらのお店はBYOB. 自分でお酒を持ち込める
お店なので好きなお酒と仲の良いお友達と一緒に
行ってみて下さい。
きっと楽しい夜になるでしょう~
![音譜](https://stat.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char2/038.gif)