いつも読んでくださってありがとうございます😊
今日は銀座のマロニエゲート2へ出かけたのでB2F
でお昼ごはんのお店を物色。何を食べようか見ていると、なんだか気になるお店を発見👀
お店の名前が、らぁ麺 レモン&フロマージュ。
ラーメンでレモン?チーズ?
5分?7分?くらいかな、ずーっと考えてしまった。
いったいどんな味なの???
メニューを見ると
チーズの方はスープが塩で、塩ラーメン。
レモンの方は聴き忘れちゃった
パクチーが大好きでレモンの方にしようと思ったんだけど、塩ラーメンとチーズとのフロマージュが気になって、フロマージュの方を選んでしまった
塩ラーメンだからスープは透きとおてるよね。
横についてるプロシュートも獣臭さなく食べやすかったな。
こんな食べ方もあるのか、と思いながらどんどん食べていくと意外と食べやすく、あっという間に完食。熱さでクリームチーズがトロットロに。スープの色もチーズが溶けてフロマージュされて、何度も飲んでしまった💦 トッピングに煮卵を追加したけど、鰹出汁が染みた煮卵でフロマージュしたスープのアクセントになって美味しかったな。
次行くことあればレモンとパクチーの方もトライしてみたいナって思いました
Thank you for always reading my blog 😊
Today, I went to Marronnier gate Ginza 2, so I ate lunch at B2 floor there. I was looking for a nice restaurant but I found interesting restaurant 👀
The name of the noodles resulted is Lemon & Fromage. I was confused for about five minutes in front of the restaurant.
The noodles resturant has two types of ramen.
One is salt soup with cream cheese called Fromage.
I forgot to ask about the other one which has coriander 🙈
I chose Fromage Ramen.
Fromage ramen has Prosciutto in it.It was also very delicious. About the ramen,it first looks like Shio ramen. However the cream cheese started to melt in the soup little by little, the taste also turned into mellow soup with a little Fromage flavor.
Wow! It happened Fromage! Very interesting.Next time, I would like to eat the other one, Lemon with coriander