いつも読んでくださってありがとうございます😊
今日の晩ごはん🎶
かぼちゃとしいたけのラタトゥユ😋
食べ盛りがいるのでソテーしたチキン入り
先週末に下北沢へ行った時、路地裏のレストランの店先でお野菜を発見👀
ラタトゥユにする予定で、野菜を購入🎶
絶対、美味しい野菜の予感⚡️
いろいろな野菜を入れたので
かなり美味しくなりました
向こうにいた時にブーケガルニをいくつか買っておいたので、それをベースに煮込んだのでハーブのいい香りがします
下の子チーズを乗せたがるのでチーズのせ。
明日はもっと美味しくなってるはず
Thank you for always reading my blog😊
Today's dinner🎶
Pumpkin and Shiitake mushroom Ratatouille.
I added sauteed chicken for my youngest son.
Last weekend, I found vegetable shop in the back alley, when I went to Shikokitazawa.
At that time, I bought some vegetables for Ratatouille
I mixed many vegetables and bouquet garni,w
hich I bought in that country, in a pot. It gives my Ratatouille a richer flavor
My youngest son always wants to add the shredded cheese on the top