【真冬の七輪】オガ備長炭の火力があれば雪国でも快適料理?をアップロードいたしました。
今回は、祖父の形見の備長炭が残り少なくなったため、ホームセンターで購入した展示品で特売されていたオガ備長炭の火付けに挑戦してみた時の動画になります。
また、次回あらたな挑戦をいたしますので
ご視聴頂ければ幸いです。
そして「庭ちゃんのささやかな休日ナチュライフ」でコンセプトとしているのは…、
年間休日80日前後 夜勤の関係もあり自由に過ごせるのは40日くらいと数少ない中で、自宅に居ながら可能な範囲で気軽に昔ながらのシンプルな生活を再現していこうというものです。
自然の素材にあまり手を加えずありのまま美味しく食べていければ幸せなのでは?
また誰でもマネ出来るようにという方法を追求していければと考えています。
主に今回使用した七輪を使った焼きがメインになると思いますが、「庭いじり〜通信」や「CITYボーイの庭散歩」で仕入れた食材などともコラボして進行していく予定ですので、今後も庭チャンネルを宜しくお願いいたします。
※補足
私は英語を理解していません、翻訳にはGoogle翻訳アプリを使用しています。
[Shichirin in midwinter] With the firepower of Oga Bincho charcoal, you can enjoy comfortable cooking even in snowy countries? has been uploaded.
In this video, I was running out of Binchotan charcoal that was a keepsake of my grandfather, so I tried to light the Oga Binchotan charcoal that was on sale at a display item I bought at a hardware store.
Also, I will try a new challenge next time.
I would appreciate it if you could watch it.
The concept behind “Niwa-chan’s Little Holiday Naturlife” is...
I have around 80 days off a year, and because I work night shifts, I only have about 40 free days, so I'm trying to recreate the simple, old-fashioned way of life as easily as possible while staying at home.
Wouldn't we be happy if we could eat natural ingredients deliciously as they are without much modification?
I also hope to pursue a method that anyone can imitate.
I think the main thing will be grilling using the shichirin that we used this time, but we also plan to collaborate with ingredients procured from "Gardening ~ Tsushin" and "CITY Boy's Garden Walk", so in the future, Thank you for your continued support of the garden channel.
※supplement
I don't understand English, I use Google Translate app for translation.