今日は、

スダチを使った

簡単ラブラブ

ヘルシ~ラブラブ

美味し~いラブラブ

カクテルを紹介しま~す

白ワインロゼワインシャンパン

 

!!

飲めなくっても

アルコールのカシャーサを

ミネラルウォーターに変えると、

み~んなが飲める 爽やかドリンクに

なりますよ。

 

 

Today,

I'm going to show you healthy drink 

using "Sudachi."

If you do not drink alcohole,

just substitute water for cachaca.

So everyone can enjoy it!

 

 

 

すだちって、

レモンよりちっちゃくって、

可愛い音譜シトラス・・・ドキドキ

だけでなく、

美容と健康にとっても、いいんですよニコニコ

 

 

Sudachi is one of citrus fruits.

It is green  and round.

It is a smaller than a lime.

It is not only cute 

but also  good for our health and beauty.

 

 

 

果汁には、ビタミンC, やカリウム

皮の部分は、ビタミンAや、血糖値を下げる効果などが

あるんです合格

 

Sudachi juice is in high viamine C, Karium

and the peel is also beneficial for the 

reduction of the level of 

sugar in the blood.

 

 

片手できゅっと絞れるのも

いいですね~音譜

Squeeze sudachi with one hand,

you'll get sudachi juice easily.

 

 

実家のある徳島県は 

スダチ生産 日本でナンバーワン!

庭にスダチの木がある家は

いっぱいありますクローバー

もちろん我が家にも!

 

My hometown, Tokushima produces 

the top amount of Sudachi in Japan.

Many have sudachi trees in their garden、

and so do I.

 

 

旬は、8月~10月。

今が美味しい買い時ですクローバー

 

The best season of sudachi is August to October.

Now it is high time to buy sudachis.

 

材料にある

カシャーサは、

サトウキビを原料として

作られた

ブラジル原産の蒸留酒で~す音譜

 

Cachaca is a distilled spirit fermented

sugar cane juice.

 

 

では、

暑い残暑を乗り切るための

嬉しいドリンクカクテルグラス

スダチ・カイピリーニャのレシピです.

カイピリーニャはブラジルで

とっても人気のあるカクテルカクテルグラスです。

 

 

Now,

I'll tell you how to make 

sudachi caipilinha to beat

 the late summer heat!

It is a cocktail called "Sudachi Caipilinha."

Caipilinha is a popular cocktail in Brazil.

 

 

クローバーすだちカイピリーニャのレシピクローバー

(1人分)

材料

すだち 3~5こ

砂糖 小さじ1~2

カシャーサ(ミネラルウオーター) 45ml

 

作り方

1. スダチを半分に切って果汁を絞りグラスに入れる。

2. 1に砂糖入れて、よく混ぜる

3.カシャーサ(ミネラルウオーター)を加えてさらに混ぜる。

4.最後に氷を入れて出来上がり。

 

Recipe for Sudachi Caipilinha

 

You'll need

3-5 sudachis

1-2 tbs of sugar

45 ml of cachaca (water)

ice cubes

 

Preparation 

1. Cut the sudachis in half and squeeze them into a glass.

1. Add  suger in it an mix it well.

2. Add cachaca (water) and mix it well.

3. Add ice cubes.  Done!

 

 

 

 

 

スダチの皮は、

無農薬のものであれば、

捨てずに 飾りに使ってます。

スライスして カイピリーニャの中に入れると、

きれい~。

 

Sudachi peels can be used for cooking 

if it is organic.

I add Sliced Sudachi peels

in the caipinha.

 

残った皮は、

すり下ろして大根おろしに加えて

料理に添えたり、

塩と混ぜたて

天婦羅に添えたり

・・・

捨てないでね~

 

Grate sudachi peels also provide

fresh aroma and flavor.

For example,

Add it to grated daikon radish!

Or

Mix it with salt for Templa.

 

 

Enjoy音譜音譜

 

 

 

 

 

 

 

 

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