今週も”神戸ビーフ”熟成してます(^^)!! ”aging Kobe beef ” | 神戸牛ステーキ「あぶり肉工房 和黒(Wakkoqu)」のブログ

今週も”神戸ビーフ”熟成してます(^^)!! ”aging Kobe beef ”




こんばんは!!


坂田賢介のシェフ’sブログをご覧頂きありがとうございます。


今日は「”熟成 神戸ビーフ”」を紹介させて頂きます。


こちらも2月10日に購入後!!約3週間させ、ようやくお客様に提供できる状態となりました。


今回の”神戸ビーフ”も絶品です!!


後半に提供コース内容と販売価格を記載いたします。

Good evening! !
Thank you very much for seeing the chef 's blog of Kensuke Sakata.
I'd like you to meet, "" aging Kobe beef "" today.
This place after purchase on February 10! ! It was a state that was aged about 3
weeks, it is possible to provide to our customers at last.
This "Kobe beef" is also superb! !
I indicate the selling price and provide course content in the second half.



見事な霜降りです!!


脂のしっとり感と赤身が旨味絶品です(^^)!!


生産者は兵庫県加西市西区鎮岩町”小谷牧場 小谷義成”さんです。

It is the wonderful marbling! !
Lean and moist feeling of fat is exquisite taste (^ ^)! !
Manufacturer is Kasai city Hyogo Prefecture "Kotani Ranch Yoshinari Kotani"




         ”皆様ご存じかと思いますが”神戸肉之証”


   厳しい審査を受け神戸ビーフに選ばれた牛肉のみに与えられます。


さて、恒例の本日の"神戸ビーフ”の提供内容と価格の発表です!!

"I think if everybody already know" Kobe beef proof "

I will be given to only beef chosen to Kobe beef subject to rigorous examination.

Well, it is announced and price offerings today of the annual "Kobe beef"! !



ロース -Sirloin

ロース 220g ¥9,500
オードブル、サラダ、焼野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Sirloin,Appetizer,Coffee (Bread or Rice)
ロースセット 220g ¥10,000
オードブル、スープ、サラダ、焼野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Sirloin Set,Appetizer,Soup,Coffee (Bread or Rice)
ロース 250g ¥11,000
オードブル、サラダ、焼野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
250g Sirloin,Appetizer,Coffee (Bread or Rice)

北野コース 220g ¥10,500
グラスワイン、オードブル、スープ、サラダ、焼野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Kitano Course Glass Wine,Appetizer,Soup,Coffee (Bread or Rice)
おまかせコース 220g ¥12,000
オードブル2品又はオードブルとガーリックライス、サラダ、焼野菜、デザート、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Chefs Suggestions Two Appetizer,or Apperizer,Garlic Rice,Dessert,Coffee (Bread or Rice)


因みに、上記コース”人気ランキング”は!!


第1位  おまかせコース 220g  ¥12,000‐


第2位  ロースセット 220g    ¥10,000‐


第3位  北野コース 220g    ¥10,500-


となっております。


By the way the course "Popularity Index"! !

Ranked# 1 220g Chefs Suggestions ¥ 12,000 -
Ranked # 2 220g Sirloin Set¥ 10,000 -
Ranked # 3 220g Kitano Course ¥ 10,500 -


是非、”熟成神戸ビーフ”を満喫して頂ければと思います!!

*毎回”神戸ビーフ”をご紹介させて頂いておりますが、

「北野坂本店」・「新神戸店」で半頭づつ使用しておりますので、どちらの店舗でも召し上がって頂けます。


その他のメニューはこちらをご覧ください!!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

http://www.wakkoqu.com/food.html


それでは皆様お誘い合わせの上、ご来店をスタッフ一同お待ち申し上げます!!


      神戸牛 ステーキ「あぶり肉工房 和黒」  坂田賢介

I think that if you can enjoy the "Kobe beef aging", by all means! !

* Can you eat in the shop which I am allowed to introduce every time "Kobe beef", but since I have half increments used in "Kitanozaka head shop", "Shin-Kobe shop".

Menu of other look at this! !

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

http://www.wakkoqu.com/food.html

So I would like all the staff look forward to coming to a shop together We invite everyone! !

Kobe beef steak 「WAKKOQU」Kensuke Sakata

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*参考にして頂ければと思います。