ゴーヤの天ぷらはガスコンロで。

テーマ:

{187B6497-CFF5-4F3F-A7A2-BB6FABB9BE32}
実父が育てたゴーヤを、
旦那さんが天ぷらにしてくれました。
天ぷらは旦那さんの得意料理です。
苦い〜と言ってなかなか食べてくれない子供達も、
天ぷらになると野菜もたくさん食べてくれます。

我が家のコンロは3口ガスコンロ。
数年前にリフォームした実家はIHコンロです。

実家を訪れては、試しに使ってみています。
ふふふ。
それぞれにメリットデメリットありますが、
掃除のしやすさと温度管理のしやすさで、
人気なのも納得です。

我が家はコストの部分で、
まだしばらくはガスコンロ派です。
電磁波も気にしなくていいしさ。(*・ω・)ノ

The goya that my father raised,
My husband made me tempura.
Tempura is a specialty of my husband.
Children who do not eat easily saying bitter ~
Tempura will eat a lot of vegetables as well.

Our stove is three-gas stoves.
My parents' house which renovated a few years ago is the IH stove.

Visiting my parents' house, I am using it for testing.
Huhu.
There is a merit in each case There are disadvantages,
With ease of cleaning and ease of temperature control,
I am convinced that it is popular.

Because of high cost,
It is still gas stove for a while in my house.
I do not have to worry about electromagnetic waves. (* · Ω ·) ノ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

≪セミナー情報≫ご参加お待ちしております!

8/22(火)9/9(土)『新井誠子CPMの不動産投資経験談』

↓↓詳細・お申し込みはこちらをクリック↓↓

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

≪東京本社ミニフィールドワークセミナー≫
ミニバンに乗って東京周辺の収益物件の現地下見に出かけましょう!
http://www.cfnets.co.jp/seminar/kongo/mini.html


↓↓いいね!と思ったらこちらをクリック!

人気ブログランキングへ

もう一回!クリックお願いします!→→にほんブログ村 その他生活ブログ 不動産投資へ

AD