さんまロール 

ガーリックステーキ

Sautéed Saury roll 

with garlic.

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外国人の方で生の魚が苦手な方も
いらっしゃいます。

日本料理らしい、煮魚も人気ですが、
今日は日本の代表的な魚”サンマ”を洋風にアレンジ。
作り方も簡単!外国の方に好評なレシピです。

Some of foreigners does not like raw fish.
Actually The boiled fish is popular as Japanese dish.
I introduce Sautéed Saury roll with garlic  .
Saury is typical fish in Japan. I arrange it to Western-style.
You can cook it easily and it is also popular recipe for those of foreign people.

<ざいりょう:Ingredient for 2eople>

1.さんま:2 Pikes (2 Sanma) 

2.しお・こしょう:Salt&Pepper a little

3.こむぎこ:Flour Tablespoon

4.オリーブオイル:Olive oil 1/2 Tablespoon

<大葉ソース:The sauce of Mesophyll>

★にんにくのみじんぎり:Chopped Garlic  1 Tablespoon

★オリーブオイル:Olive oil 1 Tablespoon

☆白ワイン又は酒:White Wine or Sake  3 Tablespoons

☆しょうゆ:Soy sauce 1 Teaspoon

☆レモン汁:Lemmon juice 1.5 Tablespoons

☆おおば:Mesophyll 4 Pisces

☆はちみつ:Honey 1 teaspoon

とまと:9 Tomato

 

<つくりかた:How to cook>

1.さんまは3まいにおろし、ほねをぬき、しお・こしょうをかける

To sliver both sides of a Pike and to pull out bones from the meat of fish

Sprinkle salt and pepper.

 

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2.くるくるまいてようじでとめる

To roll a pike and put a toothpick


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3.こむぎこをうすく ぜんたいにつける

Put flour into the whole of pike thinly.

 

4.フライパンにうすく オリーブオイルをしき、さんまをいれる。

よわめのちゅうびでやく。

Put the oil in a frying pan thinly, put the pike.

Bake it with low~ medium heat.


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5.ようじをぬいておさらにもりつける。

Serve pike on dishes.

 

6.にんにく、おおば・はみじん切りにして、トマトはヘタをとり縦半分にする。

☆の材料を合わせおく

Chopped garlic and Mesophyll. Cut tomato in half lengthwise.

 

7.さんまを焼いたフライパンをきれいにふき、

弱火で★のオリーブオイルとニンニクをゆっくり加熱する。

にんにくの香りがたったら中火にし、☆とプチトマトを加えて

/3になるまで煮詰める

Wipe off the frying pan and heat olive oil ,garlic with low heat

When the smell of garlic is standing, put tomatoes and

then boil until seasonings amount become 2/3 with medium heat.
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4月のレッスンスケジュール
4/5/11/12/18/19/25/26 満席
29.30追加します!

1.Cooked rice of Bamboo shoots 
2.Simmered bamboo
3.Grilled white fish
4.Tomato salad

Information 
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