21st day in Hawaii | シェフ宅にホームスティ☆ハワイ

21st day in Hawaii

Aloha this is Kazue.


今日も朝起きてヨガ!
I did Yoga after I got up this morning.
そして、第二回目のアサイーボウルを作りました(^^)
Then we made Acai bowl for the second time.
今日は、アサイー、ミックスベリー、バナナ、アーモンドミルクをいれました(^^)
Today we blended acai , mixed berries , banana and almond milk.
Kazueのブログ-アサイ材料
この前は、バナナが多かったから今回は半分にしたら、ちょうど良かった(^^)
The first one we put too much banana so we cut the amount in half. It was just right.
毎日たべたいくらい(^^)
I can eat this everyday!
Kazueのブログ-アサイーボウル

初めてアーモンドミルクを飲んだ!!
I drank almond milk for the first time.
なんか、豆乳に近い感じだった(^^)
It tasted like soy milk.

そしてロミロミ3回目(^^)
Then we had Lomilomi lesson No.3
全然順番が覚えられなくて大苦戦です!!
I had difficult time because I could not remember the sequence.
おぼえなければ!!
I must learn Lomilomi!
がんばろう!!(^^)
I will try harder.

そしてロミロミがおわったら、オニオンスープ作り(^^)
After the Lomilomi lesson we made onion soup.
たっぷりのオニオンと昼間につくったパンとチーズと黒胡椒(^^)
We used a lot of onion, the bread we baked in the afternoon, Swiss cheese and black pepper.
めっちゃおいし~!!(^^)
It was so good!
熱々だったから汗かいた😄
I sweated because the soup was very hot.
毎日おいしくて幸せ(^^)
I am happy to eat delicious food everyday.
明日は、美術館とファーマーズにいけるようなので
楽しみです(^^)
Tomorrow we are going to museums and a farmer's market.
I am looking forward to tomorrow.
Kazueのブログ