Hi there, Konichiwa~,
Lotus root (Renkon) is one of Japanese winter vegitable and my family love to eat this crispy pizza !!The recipe in Japanese is the bottom of this blog.
レンコンは日本の冬の野菜であり、我が家は大好き!このレンコンピザは、特に「アッ」という間に食べられてしまう1品です、日本語のレシピはブログ下段にあります。
<ingredients>
・8cm lutus root
・2 slices samon (meet,hum,sausage,other fish instead)
・60g cheese for pizza
・a little olive oil
<How to make lutus root pizza>
(1) Peel lutus root.
(2) Slice lutus root into paper thin with vegitable slicer.
(3) Boil salmon.
(4) Heat olive oil in a frying pan then place a half of lutus root in it.
(5) Place a half of cheese on the lutus root then put a half of boiled salmon.
(6) Sprinkle rest of cheese,salmon and lutus root.
(7) Turn it over.
(8) It's done!!
<材料>
・れんこん8cmくらい
・鮭 2切れ
・ピザ用チーズ60gくらい
・オリーブオイル 少々
<作り方>
(1)れんこんの皮をむく
(2)スライサーでれんこんをスライスする
(3)鮭を茹でる
(4)フライパンを温めオリーブオイルをひき、れんこんの半分の量を敷く
(5)半量のチーズと茹でた鮭の順番でれんこんの上に置く
(6)残りのチーズ、鮭、を又のせた後、れんこんをのせる
(7)ひっくり返す
(8)できあがり!!
Hope you like it ♪
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