How to make ``Crispy Renkon (lotusroot) Pizza`` | 英語と子連れアメリカ生活

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英会話講師を経て4年間子連れアメリカ生活(2019~2023)帰国後、再び英会話講師をしています

Hi there, Konichiwa~,

 

Lotus root (Renkon) is one of Japanese winter vegitable and my family love to eat this crispy pizza !!The recipe in Japanese is the bottom of this blog.

レンコンは日本の冬の野菜であり、我が家は大好き!このレンコンピザは、特に「アッ」という間に食べられてしまう1品です、日本語のレシピはブログ下段にあります。

<ingredients>

・8cm lutus root

・2 slices samon (meet,hum,sausage,other fish instead)

・60g cheese for pizza

・a little olive oil

 

<How to make lutus root pizza>

 

(1) Peel lutus root.

 

(2) Slice lutus root into paper thin with vegitable slicer.

 

(3) Boil salmon.

 

(4) Heat olive oil in a frying pan then place a half of lutus root in it. 

 

(5) Place a half of cheese on the lutus root  then put a half of boiled salmon.

 

(6) Sprinkle rest of cheese,salmon and lutus root.

 

(7) Turn it over.

 

(8) It's done!!

 

<材料>

・れんこん8cmくらい

・鮭 2切れ

・ピザ用チーズ60gくらい

・オリーブオイル 少々

 

<作り方>

(1)れんこんの皮をむく

(2)スライサーでれんこんをスライスする

(3)鮭を茹でる

(4)フライパンを温めオリーブオイルをひき、れんこんの半分の量を敷く

(5)半量のチーズと茹でた鮭の順番でれんこんの上に置く

(6)残りのチーズ、鮭、を又のせた後、れんこんをのせる

(7)ひっくり返す

(8)できあがり!!

 

Hope you like it ♪

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