7th Anniversary This June!
I checked old pics!
Wow this is it!
We paint by our self!
It was FUN!
Thank you Wakao san Kumila
Shinichiro san Miori san
Kurihara Yujiro
Nakahara Takashi
Eri Yamaguchi
Kitoka Yasufumi Usui
Les Rendez-vous de Tokyo
Coffee kauhido mr uchida
Before opening painting no light
1st Chef! Takayuki Tsuruoka!
Dai chan Take chan!
1st Osechi with Mariko!
mr Uhito Kiyosue
Coffee kauhido mr uchida
Before opening painting no light
1st Chef! Takayuki Tsuruoka!
Dai chan Take chan!
1st Osechi with Mariko!
mr Uhito Kiyosue
We released music
We are running restaurant, gallery
and music label
and music label
Buy and listen to
Playing Bach - Les Rendez-vous de Tokyo 20140606 tomohiro naito
https://itunes.apple.com/jp/album/playing-bach-les-rendez-vous/id879419371
https://itunes.apple.com/jp/
Les Rendez-vous de Tokyo 20130606 安田寿之, 河村泉 & les chouquettes
https://itunes.apple.com/jp/album/les-rendez-vous-tokyo-20130606/id647001647?ign-mpt=uo%3D4
https://itunes.apple.com/jp/
Les Rendez-vous de Tokyo 20120606 Sage & ryuichi koike
Les Rendez-vous de Tokyo uhitokiyosue
It was 3rd anniversary my friend
あの時は
坊主でしたねー!いまは7周年!
このピアスもりさちゃん!
More more more memories
And now
I love pretty plate tokyo
plate tokyo booking iPhone 080 4689 9059 New location from Sep 2015 add 2-10-1 Nishiazabu Minato-ward (1F Left side ) 西麻布2-10-1 西麻布アジアビル1F左
Me 7years getting old!
Toko chan
お祝いはペリエジュエ
お、私の初職場のパトリスジュリアン氏のもとで働いていた先輩!
Me 7years getting old!
Chef Kosuke Nabeta
Bad sweet pâtissiere chef Chinatsu Soeta
Toko chan
お祝いはペリエジュエ
お、私の初職場のパトリスジュリアン氏のもとで働いていた先輩!
いまはディーンアンドデルーカシェフ
さかいてつやぱいせん
スタイリストいまだあいさん
昔の仲間と同じ釜飯のみんなとその子供ちゃん♡ 田中久美子さんのつくるやさいは美味しい!産直でとってるお野菜くみさんのだよー。
雨の季節。光と影。
わぁ、わぁ、ご活躍のみなさま!
コッペパンはアートユニット(^-^)
アベミホ展もご好評でした!
昔の仲間と同じ釜飯のみんなとその子供ちゃん♡ 田中久美子さんのつくるやさいは美味しい!産直でとってるお野菜くみさんのだよー。
雨の季節。光と影。
わぁ、わぁ、ご活躍のみなさま!
コッペパンはアートユニット(^-^)
アベミホ展もご好評でした!
赤松さん
日本建築学会作品賞受賞おめでとうございます!
と、なんとまあ
駆け足でのせたいものも載せれてませんが
今日もディナーはじまるからがんばる!
では、またカウンターと三階は余裕があるのでおまちしております!
plate tokyo booking iPhone 080 4689 9059
西麻布2-10-1 西麻布アジアビル1F左
http://arigatoinc.com
いくぜ!8年目!
arigato for 7years!
創業7周年ありがと!
“TAIRAGAI” and corn “WHITE CHOCOLAT”
平貝とホワイトショコラという名前のあまいトウモロコシ
deepfried “AYU”
稚鮎のフリット、サフラン風味のアイヨリ、お花のピクルス
boiled asuparagus sauvage
アスパラソバージュのポシェ、卵黄のチップス、しらす、アンチョビのソース
portage vichyssoise cold potatoes soup
冷たいジャガイモのスープ ビジソワーズ
or
potage of carrot from TANAKA FARM
田中ファームさんの人参のポタージュ
panfried “MEDAI” from Hachijyojima
八丈島産 目鯛のポワレ
panfried chicken “SHINRINDORI”
森林鶏のソテー、マスタードクリームソース
or
medaillon pork “matsuzaka” from Mie
三重県産 松坂ポーク ナッツを纏ったヒレ肉のメダイヨン
or
roasted lamb from Australia
豪州産 仔羊フレンチラックのロースト、ラタトゥイユ添え
or
roasted wagyu from Kumamoto
熊本県産 黒毛和牛ランプのロースト
dessert the day
本日のデザート
Chef Kosuke Nabeta’s menu degustation 8,640yen→7777yen
7th Anniversary special price
fish or meat 7,560yen メイン お魚料理 or お肉料理
* service chage 10%
plate tokyo
address: 1f nishiazabu asia bldg. 2-10-1 nishiazabu minato-ku tokyo
booking ( iPhone ) : +81(0)8046899059t
*you can book from all around the world by sms