terrine of pork”chiyogenton” from nagano
長野県産千代幻豚のテリーヌ
Sillaginidae “kisu” from chiba with asparagus,bottarga
愛知県産キスの炙り アスパラガス、カラスミと
poached quail from france with truffle,
フランス産ウズラのポシェとトリュフ
white bait from hokkaidou with basilic ,sconcigli
北海道産シラスのジェノバ風、 スコンチリで
pan fried rock fish from aomori with bouillabaisse style
青森県産メバルのポワレ 特製ブイヤベース
or
pan fried rock fish from aomori with firefly squid sauce
青森県産メバルのポワレ ホタルイカのソース
oumi beef from shiga with burdock
滋賀県産近江牛のシンタマ肉と牛蒡
or
pork shoulder "chiyogenton" from nagano with small onions
長野県産 千代幻豚肩ロース肉と小玉ネギのロースト
or
lumb loin from australia with turnip
オーストラリア産仔羊背肉と蕪のグリエ
or
duck breast from france with broad beans
フランス産鴨胸肉と空豆
special terrine de chocolat
特製テリーヌ・ド・ショコラ
coffee コーヒー
chef Takayuki Tsuruoka
dinner 8,640yen (without tax 8,000yen )
Fish or meat 7668yen (without tax 7100 yen)
wine tasting set 8kinds 8640yen (without tax 8000 yen)
service charge 10% visa amex master available
plate tokyo address: 1-11-6 nishiazabu minato-ku tokyo
iPhone : +81(0)8046899059 http://arigatoinc.com
Door is always open, 7days! Restaurant and catering company!