décembre 1- 22 2011
Menu arigato 7200 yen~
entrée1.entrée2.poisson.viande.pain.dessert.thé ou café.
前菜1、前菜2、お魚料理、お肉料理、パン、デザート、食後のお飲み物
starter1.starter2.fish.meat.bread.dessert.tea or espresso.
ランデヴークリエイティブシェフ鶴岡喬之 お薦めのコースです。
その日の食材と、お客様のご要望をお聞きしてお作りいたします。
Menu Rendez-vous 5200 yen~
entrée.poisson.viande.pain.dessert.thé ou café.
前菜、お魚料理、お肉料理、パン、デザート,食後のお飲み物
starter.fish.meat.bread.dessert.tea or espresso.
and Christmas menu from 19th till 25th
そして19日から25日の クリスマスメニューはこちら!
http://ameblo.jp/arabesquebis/entry-11065081540.html
Entrée / Starter / 前菜
Laitance de cabillaud poêlé en parmesan 1480 yen
パルミジャーノと 北海道産白子のポワレ
pan-fried soft roe of cod with parmesan
Ris de veau poêlé sauce pistou 1480 yen(+300 yen)
オーストラリア産仔牛胸腺肉のポワレ ピストゥソース
pan-fried sweetbread with pesto sauce
Terrine de campagne avec compote de figues sèches et d’abricots secs 1380 yen
岩手県産岩中豚の田舎風テリーヌ ドライ白イチジクとドライアンズのコンポート添え
Country-style pork terrine with stewed dried figs and dried apricots
Terrine d’esquinade sauce aïoli 1680 yen(+400 yen)
北海道産ズワイガニのテリーヌ アイオリソース
Snow crab terrine with aioli sauce
Bèryx mariné en salade de céleri-rave 1680 yen(+400 yen)
鹿児島県産金目鯛の焼き霜マリネ 根セロリのレムラードサラダ仕立て
Marinated alfonsino with celeriac salad
Carpaccio de chevreuil parfum de truffe 1760 yen(+600 yen)
北海道産蝦夷鹿肉のカルパッチョ トリュフの香り
Carpaccio of venison with truffle aroma
Poisson / Fish / お魚料理
Bouillabaisse marseillaise 2680 yen
特製マルセイユ風ブイヤベース
Marseille-style bouillabaisse special
Risotto à la bouillabaisse 2890 yen
特製マルセイユ風ブイヤベースのリゾット仕立て
Marseille-style bouillabaisse risotto special
Petites ourites au riz 1680 yen
瀬戸内産飯ダコのリゾット プロヴァンス風
Smalls octopus risotto provence-style
Rascasse japonais ”AINAME” poêlé sauce sépia 2480 yen
鹿児島県産アイナメのポワレ イカ墨のソース
Pan-fried fat greenling with squid ink sauce
Viande / Meat / お肉料理
cuisseau de veau rôti sauce ail 2760 ye(+450 yen)
ハンガリー産仔牛モモ肉のロースト ニンニクのソース
Roasted leg of veal with garlic sauce
Colvert rôti sauce salmis 2860 yen(+500 yen)
フランス産青首鴨のロースト 内臓のソース
Roasted mallard duck with viscera sauce
Faux-filet de bœuf rôti sauce tapenade 2980 yen(+600 yen)
山形県産黒毛和牛サーロインのロースト ソースタプナード
Roasted Sirloin of beef with olives sauces
Boudin noir à la basqaise sauce moutarde 2480 yen
国内産豚のバスク風ブーダンノワール ソースムータルド
Blood sausage Basque-Style with mustard sauce
アラカルトの場合は自家製パン600円
Home made bread 600yen
お苦手な食材などございましたら遠慮なくお申し付けくださいませ。
Feel free to ask us your allergy or not favorite ingredients.
Dessert/Dessert
Fondant au chocolat et glace à la pistache 1050 yen
フォンダンショコラ ピスタチオアイスクリームと
Molten chocolate cake and home made pistachio ice cream
Nougat glacé sauce fruit de la passion 1050 yen
ヌガーグラッセ パッションフルーツソース
Frozen nougat and passion fruit sauce
etc
Hors-d'œuvre/Appetizer/おつまみ
Olives marinés 630yen
オリーブのマリネ
marinated olivs
Jambon cru et salami 1460yen
生ハムとサラミ
Ham and salami
Fruits secs 1260 yen
ドライフルーツ盛り
Dry fruits
Fomages 840 yen~(2pièce~)
フランス産チーズ盛り(2種類から)
Cheeses plate(2piece~)
Pickles de la maison 840 yen
自家製ピクルス
pickles homemade
Canapés d’anchois 630 yen
アンチョビのカナッペ
Anchovy Canapés
Table charge: 600yen
Corkage: 3000yen per bottle. 5000yen per magnum.
Our Vegetables from my old friend ‘Kumi san “Tanakanouen” Farms’
Meat, poultry come from our good corporate company
and Fish ‘Tsukiji Market’ by principles of sustainability.
Dinnerware by Tse Tse、 Jean Marie Massaud、Miyama, Cutipol and Ryota Aoki
Les Rendez-vous de Tokyo accepts advance reservations
two month ahead to the calendar date.
毎月メニューが変わります。
次回のご予約していただきますとチャージサービスさせていただきます。
2か月先のご予約まで承ります。
Restaurant made dressing and terrine are now aviallable for your home!
And we cater for your special ocation to your home too!
お土産にいかがですか?
自家製ドレッシングとテリーヌの販売中!!
ケータリングも承ります。
ご予算に応じて内容を
組ませていただきますのでお気軽にお問い合わせ下さいませ。
Les Rendez-vous de Tokyo
レ・ランデヴー・ド・トキオ
reservation : 0354108110
add : B1 Hide Bldg., 3-13-20, Nishiazabu
Closed on Sunday and Public holidays
Monday-Friday17:30-25:00
Saturday 12:00-16:00 17:30-23:00
http://lesrendezvous-tokyo.com