営業日のご案内 This Sunday Lunch will open! | plate tokyo tel +818046899058

plate tokyo tel +818046899058

Casual but very tasty THE best wine restaurant
in central Tokyo.
Lunch ask! cause we are out for catering!
Restaurant 18:00-22:00
Wine bar ask!

土曜日、日曜日は 3800円ランチ営業中。お子様もランチは大歓迎!
Saturday and Sunday Lunch are open now!
Come with you kids!

月曜日から金曜日はディナーのみの
営業ですが四名様以上の場合は
ご予約制でお受けできますので
お問い合わせくださいませ。
Monday till Friday we open just dinner but more than 4 people please booking!

各種忘年会 パーティー ケータリングも大好評受付中!
Cater is now available.


20日日曜日はランチ営業。ケータリングの為ディナーお休み。
20th Sunday Lunch open

23日水曜日は祝日ですがディナー営業します。
23rd Wednesday Public holiday Dinner open
26日土曜日、日曜日以降日曜日はランチとディナー営業します!
After 26th Saturday and Sunday
Lunch and Dinner open!!

12月19日から12月25日は クリスマスメニュー!
12月26日から1月3日まで 冬休みをいただきます。
12月31日はご予約されたおせちを お引き渡しの日。
新年スペシャルメニューはデニサーモンがメニュー担当で! 1/4から1/9です!
19th Dec - 25th Dec are  Christmas menu

26th Dec - 3rd Jan Winter Holiday
31st Dec 12:00-18:00 OSECHI box pick up day
ナイフとフォークワイン
明日17日木曜日はボジョレーヌーボーディナーまだ、間に合います!
Last minute !! Please book now!

Beaujolais nouveau is
P. Ferried et Fils since 1882!

Robert Parker 4stars maker!

ボジョレーは1882年創業の老舗
ピエールフェローさんのヌーボー を
一ケースワイン評論家で有名なロバートパーカーさん高得点な作り手さん。入荷予定!
グラス1000円 


実はまだ届いてない。
そろそろ届く予定!



17th Thursday Start From 17:30
Last order 25:00
22:00以降の二回転目も予約承ります!
French Beaujolais Nouveau Dinner ナイフとフォークワイン
7200yen
Hikki salad ほっき貝のサラダ
photo:01


Giber terine キジ、鳩ジビエのテリーヌ 季節の柿と
photo:02


Pan fried Flounder ヒラメのシードルソース
photo:03


Coq au Vin フランスランド産チキンの赤ワイン煮
photo:04



And best fondants hot chocolate in the world! with original coffee!
そして、世界一美味しいフォンダンショコラとコーヒーを

自然の恵みに感謝して
今年も無事に私共に届く
素敵な生産者ワインを一緒に楽しみましょう!
Let's celebrate our fantastic nature together!