本日はシアトルから素敵なお客様。
レッスンは道具の説明から始まります。
After explanation for cooking steps.
初めての飾り巻き寿司ですが、とても綺麗な仕上がりです。
"She did it " They look very nice, don't they?
今日は桃の花とトイプードル。
She made peach blossom Kazarimakisushi.
ランチ付きのレッスンです。
ご自分で作った飾り巻き寿司と一汁三菜のランチ。
食材はフリーゲージの卵や化学調味料無添加、地元野菜など、食材にはこだわっています。
Enjoy Japanese traditinal lunch.I carefully choose ingredents for lunch.
For example I use free gauge eggs insted of gauge eggs.
I beleive You are what you eat.
水引細工やデザイン書道など日本らしい雰囲気も。
The lesson in English is also available...Join us and have fun!
心が満たされるご飯は食べる人の心を満たします。