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自然体ブログ発信Selfish free mutter Aristocrat Restaurant。アリストクラット・レストラン


この雑誌はフィリピンに行っている日本人スタッフによるフィリピン雑誌です。興味のあるかたはぜひ、、http://primer.ph/index.html
 スタッフミーティングも現地でなくてはいけないのでなかなか出席出ませんが・・


Aristocrat Restaurant(アリストクラット・レストラン)



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アリストクラット・レストランは、地元フィリピン人の間で、知らない人はいないカジュアルなフィリピンレストラン。「アシャンおばさん」の愛称で知られる故ドニャ・エングラシア・クルズ・レイエスさんと、その夫であるジャスティス・アレックス・A・レイエス氏が創立し72年の歴史があります。



逞しい開拓精神と、もって生まれた料理の才能で、当時世界ではまったくの無名で見向きもされない存在であったフィリピン料理を、今や地元のフィリピン人だけでなく世界中の人たちからも愛される程のおいしさにまで引き上げた伝説の人、アシャンおばさん。彼女なくして今のアリストクラットはありえません。





今でこそ「チキンバーベキューのアリストクラット」と、マニラでは知らない人はいないほど有名な本家本元のレストランをはじめ、ベーカリー、24時間営業のコンビニエントストア「アリスト・マート」、特製ソースの販売や不動産の管理、フランチャイズビジネスと、精力的に事業を展開しているアリストクラットは、今から70年以上も前の1935年、家から家へおやつを売り歩く「おやつ売り」でした。以来、フィリピンの歴史とともに歩み続け、フィリピンレストラン業界の基盤を築きあげました。



メニューは、シニガン、カレカレ、アドボ、カルデレータ、ピナクベットなどフィリピン料理の代表が揃っています。でも、なんと言ってもマストオーダーは、バーベキュー。特性のタレをつけてお召し上がれ!







●用途:家族、友達とのランチ、ディナーに

●店内の雰囲気:ちょっと古い作りの店内が老舗風

●予算:250ペソ(1名)~

●オススメメニュー:

 チキンバーベキュー、ポークバーベキュー、シニガン、ピナクベット


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アリストクラット代表メニュー、チキンバーベキューとジャバライスセット。自然体ブログ発信Selfish free mutter





バゴーン(アミエビの塩辛 )で味付け、ピナクベット(フィリピンの野菜炒め)。自然体ブログ発信Selfish free mutter





ベーカリーも隣接。カラフルなケーキや、フィリピンの伝統的なスウィーツが購入可能。自然体ブログ発信Selfish free mutter




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本店は、ロハスブルーバード通り店。目の前は、マニラ湾のロケーション。本店以外に、マカティジュピター店、マニラのマラテにあるロビンソン店などあり。









Aristoorat restaurant Fri, February 20, and 2009 themes: ..Aristocrat Restaurant (.. blog


This magazine is a Philipino magazine by a Japanese staff who has gone to the Philippines. Though it attends easily and it doesn't go out because the http://primer.ph/index.html
staff meeting must be the locale in an interesting person by all means ‥ Aristocrat Restaurant (Aristoorat restaurant).


The person who doesn't know is a casual Philipino restaurant that not is among local Filipinos it as for the Aristoorat restaurant. A and ..Justice Alex.. Reyes who it is reason [donya] [engurashia] [kuruzu] Reyes known by the pet name of "[Ashan] aunt", and is the husband establish and there is a history for 72 years.


Legendary figure and [ashan] aunt who improved the Philippines dish that was existence that looking round is not done in the world at that time by complete unnamed in even delicious as it also is loved now by not only Filipino in local but also people all over the world by talent of stout development spirit and dish that arose. The current Aristoorat is and is not gotten without her.




The person who doesn't know in "Aristoorat of the chicken barbecue" and Manila now alone is bakery including the restaurant in a head of the house source it not is famous and round-the-clock [konbinientosutoa] "Aristo mart". Sales of the specially-made source, the management of the real estate, the franchise business, and Aristoorat with which the business was developed aggressively were "Sweets sales" where sweets were sold from the house to the house for 70 years or more from now in 1935 in the previous state and it walked. It kept walking with the history of the Philippines, and the base of the Philipino restaurant industry was built up since then.


The representative of the Philippines dish such as [shinigan], [karekare], [adobo], [karudere-ta], and [pinakubetto] becomes complete in the menu. However, the mast order is a barbecue even if it says very much. Eat applying [tare] of the characteristic.




- The usage: To lunch and the dinner of the family and the friend

- Atmosphere in the inside of a store: The inside of a store of an old for a moment m