appia
Last Sunday,
今年初のAPPIAへ~~
you know the drill-
listen and then select from the wagon what sounds good
voila, mes choix
とくにthe carpaccio was amazing
et encore, another wagon appears-
食材を見てから、
メインをチョイスします
そして、mainがprepareされてる間に、
a delicious カラスミのパスタをいただきました
which made the Montrachet taste even yummier
ちなみに、
この2種類の白ワイン。
both 100% CHARDONNAY GRAPES but terroire (CALI vs BURGENDY)によって、
テイストやボディーはもちろん、
the color and clarityまでが こんなに 違うの
Californian Chardonnayはstrong、元気がある感じだけど、
やはりエレガントなディナーにはFrench whites are personally preferred
a smooth almost creamy texture,
golden yellow hue like honey,
floral and so beautiful
そして、じゃじゃん
the best lamb chops in town
sooooo gooood.
しかも、あまりに美味しくて、
hahaha,
NYから来日してるお友達と調子に乗って、
we ordered a 2nd serving for ourselves
crazies, lol