【ニューヨークのお店のレシピ開発をしました】 | 女将 YUKA

女将 YUKA

銀座の小料理屋【花りん】女将。
料理教室【月華庵】主宰。

四季を彩る家庭料理が健康の源である。
日本の食、文化、おもてなしの心を継承させていく。




I made a recipe for a New York store. 

【ニューヨークのお店のレシピ開発をしました】



つたない英文と日本語両方書いてあります。



A supermarket selling Japanese ingredients is in the center of New York. 

I took a video of how to use Japanese ingredients and cooking arrangements, so please take a look.  And you can buy all the ingredients at "Midoriya". 

@midoriya_ny 


You can buy it without going out.  May it be a power for everyone.  Look at my friends in New York!  Is delicious!





I went to a food event in New York where I first visited 2 years ago.  Rent a house and stay for one month.  In the meantime, I made so many friends.  Everyone is very kind, funny and drinkers.  This is my favorite city. 

I am worried about everyone living in New York.  At the very least, I think nutritional care is needed. 

Many Japanese food ingredients are fermented foods.  They can boost your immunity and keep you healthy.  Please refer to my cooking video.  If you make it, please contact me!










2年前に初めて訪れたニューヨークではフードイベントに出させてもらい、たくさんの友達ができました。楽しくて、素敵で、みんな夢があって格好良くて、酒豪で。笑



日本にも何回も来てくれて、次は私がニューヨークへ行くね!と言ってからは旅行にすら行けない世界になっていました。



自粛期間中に、ニューヨークのお店のレシピ依頼をいただいてから一番初めに浮かんだのはニューヨークに住むみんなの顔。

そして、第一に考えたのは〝栄養〟でした。

発酵食品の多い、日本の食材を使ったメニューを動画に撮り続けました。今はサイトに5つのレシピが載っています。誰か1人でも、このレシピが役に立てば嬉しいなと思います。

英文ですが、日本のみんなも、是非みて欲しいです!(日本語に訳したものは送れません、ごめんなさい🙏)

おすすめは、大福をサンドした抹茶フレンチトーストです。

サイトはここから🦄

@midoriya_nyみどりや