鮨・村山さん、

おまかせ行ってきましたー


夜はおまかせのみで180ドルだそうです❤️


日本語訳下🇯🇵Wow, it feels like it's been ages since l've been to Sushi Murayama, but the wait was totally worth it! My friends and I decided to try out the "Omakase" at this place we heard about, and let me tell you, it was an experience like no other! At first, I couldn't even find the place because there was no sign, but when we finally got there, the chef blew our minds with every dish he served us.

The meal started with an amazing fried fish dish, and what I loved about it was that the chef didn't waste anything! I ate the whole fish - from head to tail, including the bones!

But that was just the beginning. The chef's fusion of sushi was out of this world - Saba shiso maki, Hamachi & daikon oroshi, Ikura with yamaimo, snapper, hairy crab, aku, chu toro, wagyu with uni rice, ika, monkfish liver, salmon tomato shiso - the list goes on!

Our tummies were so full of happiness that we thought we couldn't take another bite, but then the Ume guava sherbet arrived and refreshed our mouths, and we knew it was time to call it a night. It was such a fun experience, and their NETA is so big! Plus, you can request for smaller rice to go with if you wish. I'm definitely coming back again!

Thank you so much, Chef Murayama, for an unforgettable dining experience!


うわー、鮨村山に行ったのは何年もぶりのような気がしますが、待った甲斐がありました!

友達と私は、「おまかせ」を試してみることにしましたが、他では味わえない体験でした。最初は看板がなくて通り過ぎてしまったり笑

ようやくたどり着いたとき、シェフが創り出す料理の一つ一つに驚かされました。


食事は素晴らしい魚の唐揚げで始まりました。

私が気に入ったのは、シェフが何も無駄にしなかったということです。頭から尻尾まで、骨も含めて丸ごと食べました!皮も焼き鳥の串に巻いて出てきた笑

しかし、それはほんの始まりにすぎませんでした。シェフの寿司のフュージョンはこの世のものではありませんでした-サバしそ巻き、ハマチと大根おろし、イクラと山芋、鯛、毛ガニ、アク、中トロ、和牛のウニご飯、イカ、アンコウの肝、サーモンのトマトしそ-食べたことのない組み合わせが斬新です❤️

私たちのお腹は幸せでいっぱいで、もう一口食べられないと思っていましたが、梅グアバのシャーベットをオーダー、口の中がすっきりし、もう今夜は終わりだと悟りました。笑

とても楽しい経験、そしてここのネタは相変わらず大きい!!さらに、ご希望に応じて、ご飯の小盛りをリクエストすることもできます。必ず

また戻ってきます🙏

村山シェフ、忘れられない食事体験をありがとうございました。



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