It is the first time that Jung and I enjoyed the so called Yakimen Ramen at the restaurant called Tsurugi, which is recommended by one of Jung's teachers.

 

The surface of the noodles is crisp ! and it's really chewy. The soup is made of vegetable potage and the taste is quite thick and mild. While waiting for the noodles to be ready, the shop provided the instrument for us to enjoy grinding the dried bonito. In the middle of having the meal, we put the grinded dried bonito into the soup. It brought  additional  scent to the flavor and it tasted like heaven. Bloody delicious !!!

 

蓉の先生のお勧めの剣(つるぎ)というお店で、蓉と一緒にいわゆる焼麺を初めて食べた。

 

麺の表面はパリパリ! そしてとても歯ごたえがある。 スープはベジタブルポタージュで、味はかなり濃厚でマイルドだ。 麺ができあがるのを待つ間、お店から鰹節をすり潰すための道具を提供してもらい僕たちはすり潰しを楽しんだ。 食事の途中で、鰹節をスープに入れると、風味に香りが加わり、天国のような味がした。めちゃくちゃ美味しかった。


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