わしょクック認定講師のNonです。

My name is Non and I am a certified instructor of Wassho Cook.

 

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今日はお昼に美味しいお蕎麦を食べに行ってきました。

I went to eat delicious soba for lunch today.

 

 

さて、今日ご紹介するキャラ弁はテレサです。

By the way, the Kyaraben I will introduce today is Boo.

 

 

 

これも、クリボーと同じように日本名と海外の名前が違うんですね。

Like Goomba, Boo has different Japanese and overseas names.

 

日本での名前はテレサなのですが、海外ではBoo(ブー)だそうです。

The Japanese name is Teresa, but overseas it is Boo.

 

 

 

 

材料 Ingredients 

ご飯 180g 

Rice 180g

 

海苔 1枚 

1 piece of seaweed

 

ハム 1枚 

1 piece of ham

 

梅干 1つ

1 Umeboshi

 

塩少々

a pinch of salt

 

 

 

舌の部分は、短くしたパスタで止めてます。

The tongue is stopped with short pasta.