Today's cooking _ soft-boiled egg 半熟卵

I enjoyed a delicious dish yesterday.
昨日、私は美味しい食事を楽しみました。
In addition, a dirt-cheap dish!
しかも、格安っ!
なんでもアリのブログです。


Can you make nicely'soft-boiled egg'?
あなたは上手に「半熟卵」が作れますか ?
Yes! You can do it! ...below.
はいっ出来ますよっ、以下↓

● INSTRUCTION ●
● 指導 ●

1_ Prepare hot water in frying pan/skillet _ 3 cup
   フライパンにお湯を用意します。_ 3カップ
2_ Set up a parchment paper into pan.
 耐熱オーブンシートを、フライパンの中に配置します。
3_ Pour some yolk onto the paper.
 何個かの黄身を、その耐熱シートの上に注ぎます。
4_ Place cover on pan and steam for 1 or 2 minutes.
 フタをして、1、2分間、蒸し煮します。
5_ Add on white egg onto yolk.
 白身を黄身の上に加えます。
6_ Again, you boiled some eggs for arbitary minutes.
 再び、任意の時間、煮ます。

That's all!
でけたーっ !
■■CONGRATULATION■■
■■ ネ兄 ■■


This picture shows a stir-fried rice along with soft-boiled eggs.
チャーハンと一緒に半熟卵が写ってます。
 
{ along with ~と一緒に }


電柱┃_・)ジー・・ 暇]゚Д゚) 

 

ウマイけど送料がな・・

6セットから送料無料だが。汗