【材料】

ヤゲン軟骨 120g

塩 少々

コショウ 少々

酒 大さじ2

サラダオイル 大さじ1

柚子胡椒 小さじ1

醤油 小さじ1

 

詳しい作り方は動画にてコチラ

 

柚子の香りがほんのりしながらピリっとくる美味しいヤゲン軟骨炒めです。お酒のオツマミに最高に合います。安いし、簡単で、美味しいから良かったら作ってみて下さい( ´ ▽ ` )ノ 

 

【関連動画】

【おつまみ】ヤゲン軟骨のブラックペッパー炒め 

https://youtu.be/ZlmXQCDvWaM

 

  "Yuzu kosho" is a type of condiment that is made by seasoning a paste of chili and yuzu peel with salt and then matured. 

 

This dish is easy to make and tastes delicious.Please try the recipe when you have time.Thank you for being here with me:)

 

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