𓇼𓆉𓇼𓆉

皆さんお疲れ様です◡̈⃝

彼女の誕生日に横浜ベイホテル東急でお祝い🥂昨日のディナーです🙌🏿

Ossan'sキッチン🍽

~昨日の晩御飯シリーズ~ 外食編

#フランス料理 🇫🇷 #Queenarice

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✩前菜 

ズワイガニ,帆立,アスパラガスのシャルロット

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✩温前菜

帆立のパン粉焼きとホワイトアスパラガスのソテー レモンのクーリとハーブサラダを添えて

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✩スープ

空豆とグリンピースのポタージュ

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✩魚料理

本日の魚介料理(鱸)

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✩メインディッシュ

牛フィレ肉のトリュフ見立 可愛いガルニチュールのアンサンブル

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✩デザート

フロマージュブランとお花のパフェヴェール

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Good work everyone, ◡̈ Celebration at Yokohama Bay Hotel Tokyu on her birthday 🥂 Yesterday's dinner🙌🏿

Ossan's kitchen🍽

~ Yesterday's dinner series ~ Eating out

#Frenchcuisine 🇫🇷 #Queenarice

✩Appetizer

Snow crab, scallops, asparagus Charlotte

✩hot appetizer

Scalloped bread crumbs and white asparagus sauteed with lemon curly and herb salad

✩Soup

Potage of sky and bean paste

✩Fish dish

Fish cuisine of the day (鱸)

✩ Main dish

Beef fillet meat truffle pretty cute garniture ensemble

✩ Dessert

Fromage Blanc and Flower's Parfaire

#ossansキッチン #料理男子 #晩御飯 

#昨日の晩御飯 #シリーズ #外食編

#クッキングラム #デリスタグラム

#彼女 の #誕生日 #横浜ベイホテル東急 

#コース料理 #半個室