蛇の目寿司さんで「富山湾寿司」なるものをいただいてきました。

Enjoyed Toyama Bay Sushi at Janome-sushi.



富山湾は少し沖へ出るとすぐに1000mの深さを示し、そのおかげで新鮮な水産資源を得られることから、「天然の生け簀」と呼ばれています。

Toyama Bay is dubbed as "nature's fish tank" for the short distance between fishing ground and port. (Toyama Bay drops to a depth of 1,000m quite close to shore) For that reason, the Bay is a treasure trove of sea food.


「富山湾寿司」はそんな富山湾でとれたお魚だけで作られたお寿司セット。

Toyama Bay Sushi is a set menu made only from fish caught in Toyama Bay and rice grown in Toyama.


甘海老、イカ、バイ貝、ズワイ蟹、鮪昆布じめ、白海老、ホタルイカ、たこ、平政、平目

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ALT2人と♡ 1人は来週帰国...最後の1週間楽しんでくれますように。

With my 2 co-workers, one of them is leaving Japan next week.

Hope she can enjoy the rest of her stay in Toayama.

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