#12 Lemon Garlic Oil

For one dish V

4 tbsp Extra-virgin Olive Oil
1/2 Lemon
Salt
1 clove Garlic



$Tokyo Trash Cooking


Stir garlic in olive oil about few minutes.

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Squeeze the lemon into the olive oil and stir with garlic. Add some salt for the taste.

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Perfect dressing for Carpaccio (beef and fish) or grilled fish.



#12 レモンガーリックオイル

一皿分 V

4 テーブルスプーン エクストラヴァージン オリーブオイル
1/2 レモン

1 かけ にんにく



$Tokyo Trash Cooking


にんにくをオリーブオイルに入れ、数分かき回す。

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オリーブオイルにレモンを絞り入れ、 にんにくと共にさらにかき回す。塩で味を整える。

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カルパッチョ(牛肉、魚)グリルした魚のドレッシングに最適。
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#11 Vichyssoise

For 4

2 Potatoes
1 Small Onion
1 Cup of Cream
1 Cup of Chicken Soup
Salt and Pepper
Italian Parsley (Flat Leaf Parsley)



Cut potatoes and onion diced. Boil potatoes and onion with chicken soup until soften up. Add salt and pepper. Puree in a blender or food processor until very smooth. Add cream and cool in the refrigerator. Sprinkle Italian parsley before you serve.

One of the famous soup an American creation in 20 century.


#11 ヴィシソワーズ

4人分

じゃがいも 2
たまねぎ(小さいもの) 1
生クリーム 1カップ
チキンスープ 1カップ
塩こしょう
イタリアンパセリ



じゃがいも、たまねぎを一口大に切る。チキンスープにじゃがいもとたまねぎを加え、柔らかくなるまで煮る。塩こしょうをし味を整え、ミキサーまたはフードプロセッサーにいれ滑らかにする。生クリーム加え、かき混ぜて冷蔵庫で冷やす。刻んだイタリアンパセリを散しできあがり。

20世紀のアメリカで創られた最も有名なスープの一つ。