#12 Lemon Garlic Oil
For one dish V
4 tbsp Extra-virgin Olive Oil
1/2 Lemon
Salt
1 clove Garlic
Stir garlic in olive oil about few minutes.
Squeeze the lemon into the olive oil and stir with garlic. Add some salt for the taste.
Perfect dressing for Carpaccio (beef and fish) or grilled fish.
#12 レモンガーリックオイル
一皿分 V
4 テーブルスプーン エクストラヴァージン オリーブオイル
1/2 レモン
塩
1 かけ にんにく
にんにくをオリーブオイルに入れ、数分かき回す。
オリーブオイルにレモンを絞り入れ、 にんにくと共にさらにかき回す。塩で味を整える。
カルパッチョ(牛肉、魚)グリルした魚のドレッシングに最適。
For one dish V
4 tbsp Extra-virgin Olive Oil
1/2 Lemon
Salt
1 clove Garlic
Stir garlic in olive oil about few minutes.
Squeeze the lemon into the olive oil and stir with garlic. Add some salt for the taste.
Perfect dressing for Carpaccio (beef and fish) or grilled fish.
#12 レモンガーリックオイル
一皿分 V
4 テーブルスプーン エクストラヴァージン オリーブオイル
1/2 レモン
塩
1 かけ にんにく
にんにくをオリーブオイルに入れ、数分かき回す。
オリーブオイルにレモンを絞り入れ、 にんにくと共にさらにかき回す。塩で味を整える。
カルパッチョ(牛肉、魚)グリルした魚のドレッシングに最適。