#9 Insalata di Zucchini
For 4 V
1 Zucchini
1 tbsp Extra-virgin Olive Oil
Salt
Salt and Pepper
Lemon
Slice Zucchini thinly (about 3mm) and cover with salt lightly. After Zucchini start sweating, wipe with kitchen paper.
Turn them over and cover with salt then wipe off the excess water. Set Zucchini on the dish and add salt and pepper. Sprinkle olive oil on the Zucchini. Squeeze some lemon juice if you prefer.
#9 ズッキーニサラダ
4人分V
1本 ズッキーニ
1 テーブルスプーン エクストラヴァージンオリーブオイル
塩
塩こしょう
レモン
ズッキーニを薄く切り(3mm程)塩をふる。ズッキーニの表面が汗をかき始めたらキッチンペーパーでふき取る。
裏返しにし、塩をふり、余分な水分をふき取る。皿にズッキーニを並べ、塩こしょうをし、オリーブオイルをかける。お好みでレモンを搾っても。