Tokyo Trash Cooking


#9 Insalata di Zucchini

For 4 V

1 Zucchini
1 tbsp Extra-virgin Olive Oil
Salt
Salt and Pepper
Lemon


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Slice Zucchini thinly (about 3mm) and cover with salt lightly. After Zucchini start sweating, wipe with kitchen paper.

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Turn them over and cover with salt then wipe off the excess water. Set Zucchini on the dish and add salt and pepper. Sprinkle olive oil on the Zucchini. Squeeze some lemon juice if you prefer.


#9 ズッキーニサラダ

4人分V

1本 ズッキーニ
1 テーブルスプーン エクストラヴァージンオリーブオイル

塩こしょう
レモン


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ズッキーニを薄く切り(3mm程)塩をふる。ズッキーニの表面が汗をかき始めたらキッチンペーパーでふき取る。

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裏返しにし、塩をふり、余分な水分をふき取る。皿にズッキーニを並べ、塩こしょうをし、オリーブオイルをかける。お好みでレモンを搾っても。
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#8 Favorite book : House Beautiful Entertaining

House Beautiful Entertaining is a book about how to entertain guests when some celebrity hold a party. Great thing about the book is, we can peek their way to entertain. Tokyo Trash Cooking steal some tips from them.


#8 お気に入りの一冊 : House Beautiful Entertaining

House Beautiful Entertaining はセレブリティーと呼ばれる著名人がパーティーでのもてなしを紹介している。まるでゲストになったような気分で彼らのレシピやスタイルを覗くことができる。東京トラッシュクッキングでも、彼らからちょっとしたコツを頂く事も。


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#7 Table at the park

Sometimes, we just pack our lunch and go to park. We don't have to have anything special but bring tablecloth, dish, glass and proper cutlery. That makes special table at the park.



#7 公園のテーブルで

たまの週末、ランチを作り、荷造りして公園へ足を運ぶ。特別なものは何もなし。ただ、テーブルクロス、お皿、グラスそして普通のカトラリーを持って行く。それだけで、公園のテーブルが特別な空間に。
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#5 Insalata di Edamame

For 4

400g (14 oz) Edamae
2 tbsp Extra-virgin Olive Oil
1 tbsp Parmigiano Reggiano finely grated
Salt and Pepper


We prefer Edamame with branch.

Boil Edamame and remove the skin.
Add some salt and pepper then add 2 tablespoon Extra-virgin Olive Oil. Grate the Parmigiano Reggiano before you serve.

Enjoy with Wine or Beer.


#5 枝豆サラダ

4人分

400g 枝豆
2 テーブルスプーン エクストラヴァージンオリーブオイル
1 テーブルスプーン パルメジャーノ・レジャーノチーズ 細かくおろしたもの
塩 胡椒


枝付きの枝豆がおすすめ

枝豆を湯で、皮を剥く。
塩こしょうをした後、エキストラヴァージンオリーブオイルを上からたらす。パルメジャーノ・レジャーノチーズを細かくおろし出来上がり。

ワインやビールのお供に。