Chicken Kiev!!!!!!!! | Tina オフィシャルブログ

Chicken Kiev!!!!!!!!

Awwwwww look at my homemade chicken Kiev!
This takes a lot of prep time
but is definitely worth it.
I started by making my own garlic, parsley, lemon butter,
then bashed away at the chicken breasts
until they are flat and
rolled the chicken around the butter,
covered the chicken in bread crumbs
and whacked them in the fryer!!!!!!!!
$Tina  オフィシャルブログ
ティナ手作りのチキンキエフめちゃくちゃおいしそうでしょービックリマーク
すごい準備に時間かかるんだけど、
その手間ひまかける価値ありの料理なんですナイフとフォークキラキラ
まずニンニクとパセリの入ったレモンバターを
作り始めて、鶏の胸肉をたたいて柔らかくします。
その後バターを胸肉にまんべんなくつけて、
その上からパン粉をつけます食パン
で、あとは鍋で揚げるだけ音譜