新年会に差し入れ A present to the New Year's party | takibyのブログ

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工作やら耕作やら、ちまちまっと。
<和歌山県橋本市某所>

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1〜3:猪肉1.2kg出動!

解凍後、薄く切って、塩麹をまぶし、一晩冷蔵庫で寝かせる

翌朝、オリーブオイルで焼く

はい、出来上がり〜

召し上がれ(うさがみそーれー)

Wild boar meat 1.2 kilograms!

After thawing, cut it thinly, cover with salt koji and lay it in a refrigerator overnight

The next morning, bake with olive oil

Yes, done

bon appetite

4:実家からもらった白葱は、短く切って、焼き葱にした

The white wilsh onions I got from my parents' house were cut short and made into Yaki-negi

5:樹高26mのメタセコイヤ「王様の木」が電飾されている

1月8日が最後の点灯らしい

Metasequoya "King's Tree" with a tree height of 26 meters is illuminated

January 8 seems to be the last lit