銀座のとんかつ名店긴자 돈까스 맛집+人気最強の豚汁인기최강 돈지루
今日は、今回日本に旅行に行って、
오늘은 제가 이번에 일본 놀러가서
食べたものの中で一番印象に残って
먹었던 것 중 제일 기억에 남고
美味しかったお店を
맛있었던 가게를
紹介したいと思います。
소개하려고 해요.
そこはまさに
그곳은 바로
銀座にある「とんかつ青木」です。
긴자에 위치한 '돈카츠아오키'
Today, I want to share
the most memorable
and delicious place I visited
during my recent trip to Japan.
The place is none other than
"Tonkatsu Aoki," located in Ginza.
厚くてジューシーなとんかつで
두툼하고 촉촉한 돈카츠 맛으로
高品質な肉と
고품질의 고기와
サクサクで薄い衣が特徴で、
바삭하고 얇은 튀김에
脂っこくないのが特徴です。
느끼하지 않은게 특징이에요.
What makes this place special is
the thick and juicy tonkatsu,
made with high-quality meat
and a crispy, thin coating
that's not greasy at all.
そして、ここで基本として
또한 이곳에서 기본으로
提供される豚汁も
제공하는 돈지루도
外せません!
빼놓을 수 없습니다!
豚汁は豚肉と
돈지루는 돼지고기와
様々な野菜を入れて煮込んだ
여러 가지 채소를 넣어 끓인
日本式の味噌汁ですが
일본식 된장국인데
このお店の豚汁は
이 곳의 돈지루는
深くて豊かな味わいで、
깊고 풍부한 맛과 풍부한 맛으로
かつの名店なのか
돈까스 맛집인지
豚汁の名店なのか
돈지루 맛집인지
分からないほど美味しいです。
모를 정도로 맛있어요.
Plus, the meal
comes with a bowl of tonjiru!
Tonjiru is a Japanese miso soup
with pork and various vegetables,
and the one they serve here is
so rich and flavorful
that it's hard to tell
if this place is famous for
tonkatsu or tonjiru.
でも美味しい分、
하지만 맛있는 만큼
人気のある時間帯には
인기 있는 시간대에는
行列ができることがあります。
줄을 서서 기다려야 할 수 있어요.
私も30分〜40分ほど待ってから
저도 30분~40분 정도 기다려서
入ることができました。
들어갈 수 있었어요.
これだけを食べるために、
이것만 먹으로
今すぐ東京に
지금 당장 도쿄로
飛んで行きたいです。
날아가고 싶어요.
However, since it's so good,
there might be a line
during peak hours.
I had to wait
about 30-40 minutes to get in.
Honestly,
I want to fly back to Tokyo
just to eat this again.
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