3日間の勤務をつつがなく終え、本日帰京です。
新幹線に乗る前に、いつもの東口の司にて牛タン定食を。
こちらでは牛タンにわさびがついて来るのですが、この山葵をちょこっと牛タンにのせて食べるのが美味しいのです。
相方のナレーターさんにもオススメし、彼女はテイクアウトしたのですが、店内でないとわさびはつかないとのこと。。。残念。。。
そして駅ナカの藤原屋で限定酒の試飲とずんだ茶寮でずんだシェイクを。
大満足で熟睡の新幹線でした。
【Gourmet at Sendai station】
Before back in Tokyo, I went to other beef tongue restaurant “Tsukasa”.
Taste good!
After that I enjoyed sake tasting.
In addition, I drunk Zunda shake.
Zunda is sweetened mashed green soybeans.
For people from other countries, sweetened beans are curious.
But in Japan it’s common, and Zunda is delicious!
I got enough deep sleep in Shinkansen.


