I got a cabbage when I stayed at my parents' house so I made some cabbage rolles tonight. (^-^)/

 

Then

Well, what soup should I boiled them, I remembered I haven't eaten one of Japanese dishes, Oden so I boiled them and some ingredients with Japanese soup stock. 

And I got a ingredient called "Chikuwabu" which is popular in Tokyo area. I got it for the first time. (・∀・)

 

I of course should add Miso sauce and Japanese mustard for Oden.  

It was delicious. (°∀°)b 

And Chikuwabu..... Well, I never couldn't eat it. 。(´д`lll) nooo!!

 

I put too much mustard on those ingredients so that kicked my nose! (ノ◇≦。)gosh!!

 

I made Oden lots so I'll eat leftover them.

I'm looking forward to eating the boiled eggs soaked in the soup stock tomorrow. (;゚∀゚)=3

 

 

 

実家帰った時にキャベツもらったからロールキャベツ作ってみた。(^-^)/

 

さて、

どんなスープで煮ようかな?そういえば今年に入ってまだおでんを食べてない!ってことで出汁で他の具材と煮た。

あと、スーパーで "ちくわぶ" 発見!我初めてじゃってことで買ってきた。(・∀・)

 

おでんにはもちろん、いや必ず味噌ダレと辛子じゃ!

お味はサイコー!(°∀°)b デラウマッ!

あと ちくわぶ はというと・・・うーむ、もう二度と食べないかもしれぬw 。(´д`lll) nooo!!

 

和辛子を入れすぎた!鼻をすごい攻撃されたw (ノ◇≦。)ツーン

 

おでんをたくさん作ったから明日もおでん。

出汁をいっぱい吸ったタマゴが待ち遠しい!(;゚∀゚)=3ハァハァ