I got a cabbage when I stayed at my parents' house so I made some cabbage rolles tonight. (^-^)/
Then
Well, what soup should I boiled them, I remembered I haven't eaten one of Japanese dishes, Oden so I boiled them and some ingredients with Japanese soup stock.
And I got a ingredient called "Chikuwabu" which is popular in Tokyo area. I got it for the first time. (・∀・)
I of course should add Miso sauce and Japanese mustard for Oden.
It was delicious. (°∀°)b
And Chikuwabu..... Well, I never couldn't eat it. 。(´д`lll) nooo!!
I put too much mustard on those ingredients so that kicked my nose! (ノ◇≦。)gosh!!
I made Oden lots so I'll eat leftover them.
I'm looking forward to eating the boiled eggs soaked in the soup stock tomorrow. (;゚∀゚)=3
実家帰った時にキャベツもらったからロールキャベツ作ってみた。(^-^)/
さて、
どんなスープで煮ようかな?そういえば今年に入ってまだおでんを食べてない!ってことで出汁で他の具材と煮た。
あと、スーパーで "ちくわぶ" 発見!我初めてじゃってことで買ってきた。(・∀・)
おでんにはもちろん、いや必ず味噌ダレと辛子じゃ!
お味はサイコー!(°∀°)b デラウマッ!
あと ちくわぶ はというと・・・うーむ、もう二度と食べないかもしれぬw 。(´д`lll) nooo!!
和辛子を入れすぎた!鼻をすごい攻撃されたw (ノ◇≦。)ツーン
おでんをたくさん作ったから明日もおでん。
出汁をいっぱい吸ったタマゴが待ち遠しい!(;゚∀゚)=3ハァハァ