I baked melon breads.
なんとなく手作りメロンパン🍈を焼きました![]()
Actually my sons have no experience to eat it.
実は子供たちは日本で食べたことがなくて![]()
Although melon breads are famous which isn't a melon taste usually,
but I have forgot what kids don't know it.
メロンパンはメロンの味がしないのは有名ですが、
私は子供達がそれを知らないことを忘れてました![]()
I just explain "Melon breads are ready,boys!"
私はただ、「メロンパン焼けたよ〜
🍈」と
子供たちに言ってしまって![]()
So my eldest ate and said,
"It's very delicious
"
And I said,"I'm thinking of baking cocoa taste next time."
And next time,I wanna try to eat this bread which is version of melon taste.It's a melons bread,isn't it?"
長男がペロッと完食して、
「おいしー
おかわり
」と![]()
私が「次はココア生地で作ろうかなぁ🤔」と
言ったら、長男が
「え!次は同じパンのメロン味がいいな![]()
これメロンパンっていうんでしょ
」というので、
…そうだよね と思いました
笑
I should try to mix fresh melon juice next time.
But about melons of the US,
cantaloupes are usually sold in supermarkets.
It’s hard and not sweet like Japanese melons.
A tast is almost vegetables.
次はメロン果汁を入れてみるべきですね![]()
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でもアメリカのメロンは
日本みたいに柔らかくもなく甘くもなく..
カンタロープが一般的で、硬い、
ほぼ野菜みたいな味のメロンがよく売られてます。
他にも無いわけじゃないけど
Even if I squeeze a melon,
a taste is not enough for breads..
メロン買ってきて絞ったとしても、
パンに向いてる濃厚な果汁ではないなぁ…
パンに入れるなら夕張メロンがいい。笑
Although I will try it![]()
何かしら試してみます![]()

