I baked melon breads.

なんとなく手作りメロンパン🍈を焼きましたパン


Actually my sons have no experience to eat it.

実は子供たちは日本で食べたことがなくてひらめき


Although melon breads are famous which isn't a melon taste usually,

but I have forgot what kids don't know it.

メロンパンはメロンの味がしないのは有名ですが、

私は子供達がそれを知らないことを忘れてました知らんぷり


I just explain "Melon breads are ready,boys!"

私はただ、「メロンパン焼けたよ〜ウインク🍈」と

子供たちに言ってしまって笑い


So my eldest ate and said,

"It's very deliciousラブ"

And I said,"I'm thinking of baking cocoa taste next time."

And next time,I wanna try to eat this bread which is version of melon taste.It's a melons bread,isn't it?"

長男がペロッと完食して、

「おいしーキラキラおかわり音符」と飛び出すハート

私が「次はココア生地で作ろうかなぁ🤔」と

言ったら、長男が

「え!次は同じパンのメロン味がいいな驚き

これメロンパンっていうんでしょはてなマーク」というので、

そうだよね と思いました真顔


I should try to mix fresh melon juice next time.

But about melons of the US,

cantaloupes are usually sold in supermarkets.

It’s hard and not sweet like Japanese melons.

A tast is almost vegetables.

次はメロン果汁を入れてみるべきですね真顔笑い

でもアメリカのメロンは

日本みたいに柔らかくもなく甘くもなく..

カンタロープが一般的で、硬い、

ほぼ野菜みたいな味のメロンがよく売られてます。

他にも無いわけじゃないけど


Even if I squeeze a melon, 

a taste is not enough for breads..

メロン買ってきて絞ったとしても、

パンに向いてる濃厚な果汁ではないなぁ…

パンに入れるなら夕張メロンがいい。笑


Although I will try itひらめき

何かしら試してみます笑