小豆を炊く


先日、なんか作ろうかな〜と思い立って

小豆を炊きましたパースター

日本で買って持ってきた乾燥小豆なので、

味は最高ですお願い

A few days ago,I boiled red beans for making sweets.

I bought and brought these red beans from Japan,

So these are tasty beans.


小豆を作るのって時間がかかりますよねアセアセ

まず、水に数時間浸しておかなきゃいけないし泣き笑い

We need time for making adzuki.

First of all, 

red beans need to be soaked in water for several hours.


でも料理の過程が難しいわけでないのが特徴口笛

あんこ特有のテカリが出る水飴なんてものは

アメリカで簡単に手に入るものではないので、

今回はオハイオ産蜂蜜で代用しました笑

But a cooking process is not complex.

I haven’t strarch syrup,so instead of it,

I used honey at this time.


テカリは出なかったけど、

味は良かったですラブラブラブ

It wasn't shiny, 

but the taste was delicious.


先日ホームパーティーで使った白玉粉が

まだ残ってたので、お餅の代わりに

大きめの白玉も茹でました。

あんこの半分は、お汁粉になりましたお願いラブラブ

素晴らしき日本の食よ飛び出すハート

I bought rice flour these days 

so I cooked rice flour dumpling.

I used half of  boiled adzuki for sweet adzuki soup with dumpling.    

The great food of Japan!