mizuna in greenhand -4
I've eaten all of the mizuna leaves from the two pots at one go with home-made honey mustard dressing. having grown them for three weeks then ate them up in a second.
i came across with a thought...taking a pic of the home-made grown salad with the salad dressing however it was too late as it was almost all gone (it was yummy). life doesn't seem too easy. according to a mizuna expert i cannot expect to harvest more if i leave the two pots as they are. so it'd better start from scratch.
健やかに育った水菜ですが、一度に全部食べちゃいました。2鉢分の水菜は一瞬にして消えてしまった、、、。育てるのに3週間かけて、たいらげるのは一瞬。はかない。。。
立派にサラダとなったお皿の上のサラダを『そうだ、写真におさめ、、、』と思ったときはもうほとんどたいらげちゃってました。ほっておけば、後から新芽が伸びてくるというわけではなさそうなので、すべて根抜き取り、また種からスタートしないとだめみたい。
I've eaten all of the mizuna leaves from the two pots at one go with home-made honey mustard dressing. having grown them for three weeks then ate them up in a second.
i came across with a thought...taking a pic of the home-made grown salad with the salad dressing however it was too late as it was almost all gone (it was yummy). life doesn't seem too easy. according to a mizuna expert i cannot expect to harvest more if i leave the two pots as they are. so it'd better start from scratch.
健やかに育った水菜ですが、一度に全部食べちゃいました。2鉢分の水菜は一瞬にして消えてしまった、、、。育てるのに3週間かけて、たいらげるのは一瞬。はかない。。。
立派にサラダとなったお皿の上のサラダを『そうだ、写真におさめ、、、』と思ったときはもうほとんどたいらげちゃってました。ほっておけば、後から新芽が伸びてくるというわけではなさそうなので、すべて根抜き取り、また種からスタートしないとだめみたい。