
先週はグルメパティシエの友達は家に来て、クレームパティスリーとレッドベルベットケーキの作り方を教えてくれた!彼はプロだから、勿論伝統的やOldschoolの作り方を教えてくれた、えへへ~^^ レッドベルベットケーキの色を変えてピンクにしました!


SO CUTE! (and I can assure you it was tremendously, breathtakingly DELICIOUS)


Although I absolutely loved the cake, I can only eat a couple of bites until I get full. I tried eating more, but it was heavy for my stomach. I can't take too much sugar, it's a fact.
可愛いでしょう!(そしてものすごく、想像出来るよりオイシカッタ)


ケーキを本当に好きだったのに小さい部分しか食べれなかった。もっと食べるようにしたけど、胃に重かった。砂糖はあまり食べれないからね 笑

My friend made two kinds of patisserie cream: the traditional recipe and an instant Sophia favourite: COCONUT MILK PATISSERIE



Both were DREAMLIKE!
友達はクレームパティスリーの二種類を作ってくれた。伝統的なやつとソフィアが頼んだのココナツミルクのクレーム



夢より素敵な味でした!

My friend just moved to Germany to open his own All-Star Patisserie. Good luck, man!
I'm sure you're gonna be famous one day

友達は先週ドイツに引越しをして、グルメお菓子のお店をオープンしました。頑張って!
彼ははいつか有名人になる間違いない
