Pink Velvet Cake | Season of Ghosts Sophia
My friend who's a gourmet pastry chef came home last week, in order to teach me how to make my favourite patisserie cream and also Red Velvet Cake! He showed me the traditional, old-school recipes for patisserie, but we decided to make a colour variation of Red Velvet Cake, which turned out to be...PINK! ラブラブ

先週はグルメパティシエの友達は家に来て、クレームパティスリーとレッドベルベットケーキの作り方を教えてくれた!彼はプロだから、勿論伝統的やOldschoolの作り方を教えてくれた、えへへ~^^ レッドベルベットケーキの色を変えてピンクにしました!ラブラブ





SO CUTE! (and I can assure you it was tremendously, breathtakingly DELICIOUS) ショック!恋の矢
Although I absolutely loved the cake, I can only eat a couple of bites until I get full. I tried eating more, but it was heavy for my stomach. I can't take too much sugar, it's a fact.


可愛いでしょう!(そしてものすごく、想像出来るよりオイシカッタ)ショック!恋の矢
ケーキを本当に好きだったのに小さい部分しか食べれなかった。もっと食べるようにしたけど、胃に重かった。砂糖はあまり食べれないからね 笑




My friend made two kinds of patisserie cream: the traditional recipe and an instant Sophia favourite: COCONUT MILK PATISSERIE 波ブタネコアップ
Both were DREAMLIKE!


友達はクレームパティスリーの二種類を作ってくれた。伝統的なやつとソフィアが頼んだのココナツミルクのクレーム波ブタネコアップ
夢より素敵な味でした!





My friend just moved to Germany to open his own All-Star Patisserie. Good luck, man!
I'm sure you're gonna be famous one day 音譜


友達は先週ドイツに引越しをして、グルメお菓子のお店をオープンしました。頑張って!
彼ははいつか有名人になる間違いない音譜