久し振りに瀬戸市の韓国料理「金泉」で夜ごはん。かねてより食べたかった「お肉たっぷり石鍋ガ... この投稿をInstagramで見る 久し振りに瀬戸市の韓国料理「金泉」で夜ごはん。 かねてより食べたかった「お肉たっぷり石鍋ガーリックライス」をオーダー。 追加で白菜キムチ(배추 김치)。 「金泉」は糖質制限を推進しているので、ごはんはコンニャク米が配合されている。 やはり「おこげ」が美味い。 醤油ベースの「金のタレ」とピビンバコチュジャン(비빔밥 고추장)で味変を楽しむ。 これはハマる❗️ 아, 정말 맛 있었어요❗️(ア、チョンマル マシソッソヨ❗️いやぁ、実に美味しゅうございました❗️) I had dinner at Korean restaurant "Kinsen" in Seto city after a long time. I ordered "stone pot garlic rice with a lot of meat" which I wanted to eat for a long time. I ordered chinese cabbage kimchi with an additional. Since "Kinsen" promotes the Carbohydrate restriction, rice is blended with konjac mannan rice. After all "scorched rice" is yummy. I enjoy the change of taste with soy sauce-based "Gold sauce" and Bibimbap hot pepper paste. This is addicting❗️ Oh, it was really delicious❗️ #金泉 #久し振りの韓国料理 #糖質制限メニュー Hiroaki Koyamaさん(@hiro_skyline)がシェアした投稿 - 2019年Jul月4日am4時39分PDT