こんにちは。

キラキラ太らないきのこ理研究家キラキラ

 キラキラAKIKOキラキラです。

今日は、

「7月の料理教室のお知らせ」です。

 

 

早いもので、もう1年も折り返し期間を過ぎました。毎日が過ぎるのはあっという間のことです。

この度キノコの魅力をもっと伝えたいと思い、実際料理教室をすることにしました。

 

キノコはとかくスーパーの片隅に置いてありますが、すごく栄養豊富で旨味成分たっぷりなのです。

普段とは違った方法で料理し、食べることでキノコの旨味を実感すると思います。

ダイエット料理にも最適なので、これを機会に沢山キノコを召し上がって下さい。

 

もう少し先になりますが、7月に料理教室を開催したいと思いますのでご都合がつく方は是非ともご参加下さい。

 

 

7月のテーマ「舞茸の旨さを再認識して、きのこ料理に親しもう」です。

 

献立

舞茸の牡蠣フライもどき

シャケとキノコのホイル包み焼き

キノコを食べるお吸い物

キノコたっぷり混ぜご飯

 

開催場所

オンラインZOOM

 

参加料金

1000円(お試し価格)

 

参加方法

akiko.cooking@email.plala.or.jpへメール下さい。

メールには、参加者名、ご希望の参加日時/時間を記入して下さい。

5月19日~6月2日まで都合により、お返事出来ませんのでご了承下さい。

 

材料

各自でご準備願います。材料準備リストは参加の申し込みがあり次第、メールいたします。

 

開催日

   7月の毎週日曜日(3,10,17,24,31)

7月の毎週水曜日(6,13,20,27)

上記以外の曜日も午後でしたら、開催可能ですのでお問い合わせください。

 

時間

午前の部 10:00~11:30

午後の部   15:00~16:30

 

 

 

Hello. 

Not fat mushroom cooking researcher This is AKIKO. 

Today is "Notice of cooking class in July".

 

It was early, and the turnaround period has passed for another year.

Every day goes by in a blink of an eye. 

I wanted to convey more about the charm of mushrooms, so I decided to actually have a cooking class.

 

Mushrooms are placed in the corner of the supermarket, but they are very nutritious and full of umami ingredients. 

By cooking and eating in a different way than usual, you will experience the taste of mushrooms. 

It is also ideal for dieting, so please take this opportunity to eat a lot of mushrooms.

 

It will be a little later, but I would like to hold a cooking class in July, so please join us if you find it convenient.

 

The theme for July is "Recognize the deliciousness of Maitake mushrooms and familiarize yourself with mushroom dishes."

 

menu 

Maitake mushroom fried oysters

Grilled salmon and mushrooms in foil 

Suimono to eat mushrooms 

Rice mixed with plenty of mushrooms

 

Venue 

Online ZOOM

 

Participation fee 

1000 yen(introductory price)

 

way to participate 

Please email to akiko.cooking@email.plala.or.jp. 

Please enter the participant name and the desired date / time of participation in the email.

Please note that we will not be able to reply to you from May 19th to June 2nd due to circumstances.

 

material 

Please prepare by yourself. 

The material preparation list will be emailed to you as soon as you apply for participation.

 

event date

Every Sunday in July (3,10,17,24,31) 

Every Wednesday in July (6,13,20,27)

 

time 

Morning session 10: 00-11: 30 

Afternoon part 15: 00 ~ 16: 30

 

 

 

 

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